Tietoja aidoista iPhone-näytöistä

iPhone-näytöt on suunniteltu, testattu ja valmistettu Applen laatu- ja suorituskykystandardien mukaisesti. Tämä käsittää helppokäyttöisen ja nopeasti reagoivan Multi-Touchin, suuren kirkkauden, loistavan väritasapainon, valkotasapainon ja suorituskyvyn esimerkiksi True Tonen, Night Shiftin ja värinäkosketuksen kaltaisille toiminnoille sekä ominaisuuksille.

Aitoja Apple-näyttöjä käyttävien koulutettujen teknikkojen suorittamien huoltojen merkitys

Jos sinun täytyy vaihtaa iPhonesi näyttö, on tärkeää, että korjauksen tekee aitoja Apple-näyttöosia käyttävä sertifioitu teknikko.

Vain Applen huoltokoulutuksen suorittaneet ja Applen aitoja osia sekä työkaluja käyttävien teknikkojen tulisi vaihtaa iPhone-näyttöjä. Tällaisia huoltoliikkeitä ovat esimerkiksi Apple, Applen valtuuttamat huoltoliikkeet ja aitoja Apple-osia käyttävät itsenäiset huoltoliikkeet. Muiden kuin Applen, valtuutetun huoltoliikkeen tai sertifioidun teknikon suorittamat vaihdot eivät ehkä noudata turvallisuus- ja korjausohjeita. Tämä saattaa johtaa virheelliseen toimintaan tai ongelmiin näytön laadussa tai turvallisuudessa. Apple-näytöt on suunniteltu sopimaan tiukasti laitteeseen. Lisäksi korjaukset, joissa ruuveja tai suojuksia ei vaihdeta oikein, saattavat johtaa siihen, että laitteeseen jää irtonaisia osia, jotka voivat vahingoittaa akkua, aiheuttaa ylikuumenemista tai aiheuttaa vammoja.

Sijaintisi mukaan voit vaihdattaa iPhonen näytön (takuuaikana tai sen ulkopuolella) käymällä Apple Storessa tai Applen valtuuttamassa huoltoliikkeessä tai lähettämällä iPhonen Applen korjauskeskukseen. Myös itsenäiset huoltoliikkeet* tarjoavat aitoja osia ja koulutettuja teknikoita, jos kyseessä on takuun ulkopuolinen näytön vaihto.

Pyydä tukea näyttöhuollon aloittamiseen.

iPhone-näyttö on kehitetty yhdessä iOS-ohjelmiston kanssa optimaalisen suorituskyvyn ja laadun takaamiseksi. Muu kuin aito näyttö saattaa aiheuttaa yhteensopivuus- tai suorituskykyongelmia. Ongelmia saattaa ilmetä esimerkiksi näyttöpäivityksiä sisältävän iOS-päivityksen jälkeen.

Jos huoltoliike käyttää muita kuin aitoja osia, tällä voi olla myös seuraavia seuraamuksia:

Multi-Touchissa saattaa esiintyä ongelmia.

• Multi-Touch ei ehkä reagoi näytön joissain kohdissa.
  • Multi-Touch-suorituskyky saattaa heikentyä: näytön kosketuksia saattaa esimerkiksi jäädä tunnistamatta tai niitä voidaan tunnistaa väärissä kohdissa.
  • Kosketuksia saatetaan rekisteröidä virheellisesti puhelun aikana.
  • Näyttö ei ehkä sammu puheluiden aikana.
  • Reuna- tai kämmenkosketuksia saatetaan tunnistaa virheellisesti.

Näytön kirkkaudessa ja väreissä saattaa esiintyä ongelmia.

• True Tone -näyttö ei ehkä toimi oikein.
  • Valoisuuden tunnistin saattaa lakata toimimasta tai toimia heikosti, jolloin näyttö saattaa kirkastua tai himmentyä virheellisesti.
  • Värikalibrointi saattaa olla virheellinen: näyttö saattaa näyttää esimerkiksi liian keltaiselta tai siniseltä.
  • Näyttö ei ehkä ole tasaisen kirkas.
  • Enimmäiskirkkaus saattaa madaltua.
  • Akkua saattaa kulua turhaan.

* Itsenäiset huoltoliikkeet tarjoavat takuun ulkopuolisia korjauspalveluita iPhonea ja Macia varten. He voivat käyttää aitoja Applen osia, työkaluja, koulutusta, huolto-oppaita, vianmääritystoimintoja ja resursseja.

Tärkeä näyttöviesti

Jos näet alla olevan viestin, kun valitset Asetukset > Yleiset > Tietoja, iPhonesi näytön vahvistaminen ei onnistu. Tämä viesti koskee iPhone 12:ta, iPhone 12 miniä, iPhone 12 Prota, iPhone 12 Pro Maxia, iPhone 11:tä, iPhone 11 Prota ja iPhone 11 Pro Maxia.

Tämän iPhonen näyttöä ei voida vahvistaa aidoksi Apple-näytöksi. Lisätietoja…

Saatat nähdä myös lisäilmoituksen, jonka mukaan ”Apple on päivittänyt tämän iPhonen laitetiedot.” Tämä tarkoittaa sitä, että Apple on päivittänyt iPhonesi laitetiedot, joita käytetään huolloissa, turvallisuusanalyyseissa sekä tulevien tuotteiden parantamiseen.

Nämä ilmoitukset eivät vaikuta iPhonesi tai näyttösi käytettävyyteen.

Näet ilmoituksen lukitusnäytössä ensimmäisen neljän päivän ajan, kun käytät laitetta, ja Asetukset-apissa 15 päivän ajan. Tämän jälkeen löydät ilmoituksen valitsemalla Asetukset > Yleiset > Tietoja.