Esiasennettujen ammattilaisappien hyväksyminen uudessa Macissa

Sinun on ehkä hyväksyttävä jotkin apit App Storessa, ennen kuin voit päivittää ne. Tällaisia appeja ovat esimerkiksi esiasennetut apit, jotka eivät sisälly macOS:ään, kuten FinalCut ja MainStage.

Appien hyväksyntäohjeet

1. Avaa Macissa App Store -appi.
  2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosassa. Jos et näe nimeäsi, klikkaa kirjautumispainiketta  ja kirjaudu sitten Apple ID:lläsi sisään.
  3. Jos sinulla on hyväksymättömiä appeja, App Storessa näkyy Hyväksy-painike ja hyväksyttävissä olevien appien luettelo. Klikkaa Hyväksy. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi uudelleen.
  4. Kun olet hyväksynyt apit, klikkaa Päivitykset ja tarkista, onko appeihin saatavilla päivityksiä.

Jos olet hyväksynyt apit, mutta näet päivitettäessä edelleen virheen, päivitä Macin ohjelmisto.

Etkö näe appia, jonka odotit näkeväsi? Lataa appi uudelleen.