Päivitysten hankkiminen valmiiksi asennettuihin ohjelmiin Macissa

Jotkin uuteen Maciin valmiiksi asennetut ohjelmat on hyväksyttävä App Storessa, ennen kuin ne voi päivittää.

Useimmat uuden Macin mukana toimitettavat Applen ohjelmat asennettiin osana Mac-käyttöjärjestelmää (macOS). Näihin kuuluvia ohjelmia ovat muun muassa Safari, Viestit, Mail, Kalenteri, Kuvat ja FaceTime. Jos haluat päivittää ne, asenna uusimmat macOS-päivitykset.

Jos haluat päivittää valmiiksi asennettuja ohjelmia, jotka eivät sisälly macOS:ään, sinun on ehkä hyväksyttävä nämä ohjelmat ensin App Storessa:

1. Avaa App Store -ohjelma Macissa.
  2. Jos käytät macOS Mojavea, klikkaa sisäänkirjautumispainiketta  tai sivupalkin alaosassa olevaa kuvaasi. Jos käytät macOS:n aiempaa versiota, klikkaa ikkunan ylälaidassa olevaa Ostot-välilehteä. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  3. Jos sinulla on hyväksymättömiä ohjelmia, App Storessa pitäisi nyt näkyä Hyväksy-painike ja sen perässä kyseisten ohjelmien luettelo. Klikkaa Hyväksy-painiketta. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi uudelleen.

App Storen Päivitykset-välilehdessä voit tarkistaa kunkin hyväksymäsi ohjelman ja App Storesta lataamiesi ohjelmien päivitykset. Voit myös tarvittaessa ladata ohjelmat uudelleen.

Jos virhe ilmenee edelleen

Jos hyväksyit ohjelmat ja näet virheen edelleen päivityksen aikana, noudata seuraavia ohjeita.

1. Avaa App Store Macissa. Pidä App Store avoinna, kunnes olet suorittanut nämä vaiheet.
  2. Varmista, että olet kirjautuneena Apple ID:lläsi. Jos näet sisäänkirjautumispainikkeen  sivupalkin alaosassa, klikkaa sitä ja kirjaudu sisään. (Jos näet nimesi tai kuvasi sivupalkissa, olet jo kirjautuneena sisään.)
  3. Valitse Finderin valikkoriviltä Siirry > Ohjelmat. Ohjelmat-kansio avautuu.
  4. Vedä päivitettävät ohjelmat ohjelmaluettelosta Dockisi roskakoriin. Anna järjestelmän salasana pyydettäessä.
  5. Klikkaa App Storen sivupalkin alaosassa olevaa nimeäsi tai kuvaasi. Klikkaa lataamispainiketta  niiden ohjelmien kohdalla, jotka haluat päivittää. Jos et näe ohjelmia Ostetut-luettelossasi, etsi kukin ohjelma ja klikkaa Hae.