Esiasennettujen ammattilaisappien hyväksyminen uudessa Macissa

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos Macin Final Cut Pron tai Logic Pron kaltaisten esiasennettujen ammattilaisappien päivittäminen ei onnistu tai jos appeja ei löydy.

Jos esiasennettujen ammattilaisappien päivittäminen ei onnistu

Jos apit on asennettu Maciin, mutta et voi päivittää niitä, toimi näin:

1. Avaa Macissa App Store -appi.

2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosassa. Jos et näe nimeäsi, klikkaa sisäänkirjautumispainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi.

3. Jos sinulla on hyväksymättömiä appeja, App Storessa näkyy Hyväksy-painike ja hyväksyttävissä olevien appien luettelo. Klikkaa Hyväksy. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan uudelleen sisään Apple ID:lläsi.

4. Kun olet hyväksynyt apit, klikkaa Päivitykset ja tarkista, onko appeihin saatavilla päivityksiä.

Jos olet hyväksynyt apit, mutta näet päivitettäessä edelleen virheen, päivitä Macin ohjelmisto.

Jos esiasennettuja ammattilaisappeja ei löydy

Jos ostamasi Macin mukana tuli esiasennettuja ammattilaisappeja, mutta et löydä niitä, lataa ne näin:

1. Avaa Macissa App Store -appi.

2. Klikkaa nimeäsi sivupalkin alaosassa. Jos et näe nimeäsi, klikkaa sisäänkirjautumispainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä ja kirjaudu sisään Apple ID:lläsi. Sinun pitäisi nähdä viesti tietystä määrästä appeja, jotka voidaan liittää tiliisi.

3. Klikkaa Hyväksy. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan uudelleen sisään Apple ID:lläsi.

4. Klikkaa asennettavien appien vieressä olevaa latauspainikettaKuvalle ei ole vaihtoehtoista tekstiä.