Päivitysten hankkiminen valmiiksi asennettuihin ohjelmiin Macissa

Jotkin uuteen Maciin valmiiksi asennetut ohjelmat on hyväksyttävä App Storessa, ennen kuin ne voi päivittää.

Useimmat uuden Macin mukana toimitettavat Applen ohjelmat asennettiin osana Mac-käyttöjärjestelmää (macOS). Näihin ohjelmiin kuuluvat muun muassa Safari, iTunes, Kirjat, Viestit, Mail, Kalenteri, Kuvat ja FaceTime. Voit päivittää ne Macin ohjelmiston päivitysohjeiden mukaan.

Jos haluat päivittää valmiiksi asennettuja ohjelmia, jotka eivät sisälly macOS:ään, sinun on ehkä hyväksyttävä nämä ohjelmat ensin App Storessa:

1. Avaa App Store -ohjelma Macissa.
  2. Jos käytät macOS Mojavea, klikkaa sisäänkirjautumispainiketta  tai ikkunan vasemmassa alakulmassa olevaa kuvaasi. Jos käytät macOS:n aiempaa versiota, klikkaa ikkunan ylälaidassa olevaa Ostot-välilehteä. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  3. Jos sinulla on hyväksymättömiä ohjelmia, App Storessa pitäisi nyt näkyä Hyväksy-painike ja sen perässä kyseisten ohjelmien luettelo. Klikkaa Hyväksy-painiketta. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi uudelleen.

App Storen Päivitykset-välilehdessä voit tarkistaa kunkin hyväksymäsi ohjelman ja App Storesta lataamiesi ohjelmien päivitykset. Voit myös tarvittaessa ladata ohjelmat uudelleen.