Päivitysten hankkiminen valmiiksi asennettuihin appeihin Macissa

Jotkin uuteen Maciin valmiiksi asennetut apit on hyväksyttävä App Storessa, ennen kuin ne voi päivittää.

Useimmat uuden Macin mukana toimitettavat Applen apit asennettiin osana Mac-käyttöjärjestelmää (macOS). Näihin kuuluvia appeja ovat muun muassa Safari, Viestit, Mail, Kalenteri, Kuvat ja FaceTime. Jos haluat päivittää ne, asenna uusimmat macOS-päivitykset.

Jos haluat päivittää valmiiksi asennettuja appeja, jotka eivät sisälly macOS:ään, sinun on ehkä hyväksyttävä nämä apit ensin App Storessa:

1. Avaa App Store -ohjelma Macissa.
  2. Jos käytät macOS Mojavea, klikkaa sisäänkirjautumispainiketta  tai sivupalkin alaosassa olevaa kuvaasi. Jos käytät macOS:n aiempaa versiota, klikkaa ikkunan ylälaidassa olevaa Ostot-välilehteä. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi.
  3. Jos sinulla on hyväksymättömiä appeja, App Storessa pitäisi nyt näkyä Hyväksy-painike ja sen perässä kyseisten appien luettelo. Klikkaa Hyväksy-painiketta. Sinua saatetaan pyytää kirjautumaan sisään Apple ID:lläsi uudelleen.

App Storen Päivitykset-välilehdessä voit tarkistaa kunkin hyväksymäsi apin ja App Storesta lataamiesi appien päivitykset. Voit myös tarvittaessa ladata apit uudelleen.

Jos olet hyväksynyt apit, mutta näet päivitettäessä edelleen virheen, varmista, että olet asentanut macOS Mojave 10.14.6:n tai uudemman.