Tietoja iTunesin Windows-versio 12.9.5:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunesin Windows-versio 12.9.5:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iTunesin Windows-versio 12.9.5

Julkaistu 28.5.2019

CoreText

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen fonttitiedoston käsitteleminen saattoi aiheuttaa prosessimuistin paljastumisen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolisen muistin luku on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-2019-8582: riusksk (VulWar Corp) yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

Kohta lisätty 12.9.2019

SQLite

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä hankkimaan laajennetut käyttöoikeudet.

Kuvaus: Annettujen tietojen tarkistusongelma on korjattu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8577: Omer Gull (Checkpoint Research)

SQLite

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallinen SQL-kysely saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8600: Omer Gull (Checkpoint Research)

SQLite

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä lukemaan rajoitettua muistia.

Kuvaus: Annettujen tietojen tarkistusongelma on korjattu parantamalla annettujen tietojen tarkistusta.

CVE-2019-8598: Omer Gull (Checkpoint Research)

SQLite

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä hankkimaan laajemmat käyttöoikeudet.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu poistamalla haavoittuvuuden aiheuttanut koodi.

CVE-2019-8602: Omer Gull (Checkpoint Research)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa prosessimuistin paljastumiseen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolinen lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2019-8607: Junho Jang ja Hanul Choi (LINE Security Team)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-6237: G. Geshev yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa, Liu Long (Qihoo 360 Vulcan Team)

CVE-2019-8571: 01 yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8583: sakura (Tencent Xuanwu Lab), jessica (@babyjess1ca_) (Tencent Keen Lab) ja dwfault (Venustechin ADLab)

CVE-2019-8584: G. Geshev (MWR Labs) yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8586: nimetön tutkija

CVE-2019-8587: G. Geshev yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8594: Suyoung Lee ja Sooel Son (KAIST Web Security & Privacy Lab) ja HyungSeok Han ja Sang Kil Cha (KAIST SoftSec Lab)

CVE-2019-8595: G. Geshev (MWR Labs) yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8596: Wen Xu (SSLab, Georgia Tech)

CVE-2019-8597: 01 yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8601: Fluoroacetate yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8608: G. Geshev yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8609: Wen Xu (SSLab, Georgia Tech)

CVE-2019-8610: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön henkilö

CVE-2019-8611: Samuel Groß (Google Project Zero)

CVE-2019-8615: G. Geshev (MWR Labs) yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8619: Wen Xu (SSLab, Georgia Tech) ja Hanqing Zhao (Chaitin Security Research Lab)

CVE-2019-8622: Samuel Groß (Google Project Zero)

CVE-2019-8623: Samuel Groß (Google Project Zero)

CVE-2019-8628: Wen Xu (SSLab, Georgia Tech) ja Hanqing Zhao (Chaitin Security Research Lab)

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.