Tietoja Apple TV -ohjelmiston 7.3 turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Apple TV -ohjelmiston 7.3 turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Apple TV:n ohjelmisto 7.3

Julkaistu 13.5.2019

Bluetooth

Saatavuus: Apple TV (3. sukupolvi)

Vaikutus: Etähyökkääjä saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen tai mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Bluetoothissa oli annettujen tietojen vahvistusongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen validointia.

CVE-2017-14315: Ben Seri ja Gregory Vishnepolsky (Armis)

Wi-Fi

Saatavuus: Apple TV (3. sukupolvi)

Vaikutus: Kantaman sisällä ollut hyökkääjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia Wi-Fi-sirussa.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-9417: Nitay Artenstein (Exodus Intelligence)

Wi-Fi

Saatavuus: Apple TV (3. sukupolvi)

Vaikutus: Kantaman sisällä ollut hyökkääjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia Wi-Fi-sirussa.

Kuvaus: Pinopuskurin ylivuotoon liittyvä ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2017-6975: Gal Beniamini (Google Project Zero)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.