Tietoja iTunes 12.9.4:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.9.4:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iTunes 12.9.4:n Windows-versio

Julkaistu 25.3.2019

CoreCrypto

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: haittaohjelma saattoi pystyä hankkimaan laajemmat käyttöoikeudet.

Kuvaus: puskurin ylivuoto korjattiin parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-2019-8542: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Tyyppisekaannusongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8506: Samuel Groß – Google Project Zero

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8535: Zhiyang Zeng (@Wester) – Tencent Blade Team

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-6201: dwfault yhteistyössä Venustechin ADLabin kanssa

CVE-2019-8518: Samuel Groß – Google Project Zero

CVE-2019-8523: Apple

CVE-2019-8524: G. Geshev yhteistyössä Trend Micro Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2019-8558: Samuel Groß – Google Project Zero

CVE-2019-8559: Apple

CVE-2019-8563: Apple

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi paljastaa luottamuksellisia käyttäjätietoja.

Kuvaus: Nouto-APIssa oli ristikkäistä alkuperää oleva ongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen validointia.

CVE-2019-8515: James Lee (@Windowsrcer)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-8536: Apple

CVE-2019-8544: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Use-after-free-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2019-7285: Venustechin ADLabissa työskentelevä dwfault

CVE-2019-8556: Apple

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: haitallinen verkkosivusto saattoi suorittaa koodia toisen verkkosivun yhteydessä.

Kuvaus: logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2019-8503: Linus Särud – Detectify

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Eristetty prosessi saattoi pystyä kiertämään eristysrajoitukset.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma ratkaistiin parantamalla validointia.

CVE-2019-8562: Georgia Techin SSLabin Wen Xu ja Chaitin Security Research Labin Hanqing Zhao

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa prosessimuistin paljastumiseen.

Kuvaus: varmistusongelma on ratkaistu parantamalla logiikkaa.

CVE-2019-7292: Zhunki ja Zhiyi Zhang – 360 ESG Codesafe Team

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2019-8551: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Kiitokset

Safari

Haluamme kiittää Payatu Labsin (payatu.com) Nikhil Mittalia (@c0d3G33k) hänen avustaan.

WebKit

Haluamme kiittää Yandex Security Teamin Andrey Kovalevia hänen avustaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.