Jos vasen tai oikea AirPodisi ei toimi

Tässä artikkelissa kerrotaan, mitä voit tehdä, jos vasen tai oikea AirPod ei toista ääntä.

Aseta ensin molemmat AirPods-kuulokkeet latauskoteloon ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat. Lue, mitä tehdä, jos AirPodien tai kotelon lataamisessa on ongelmia. Jos jompikumpi AirPod ei vieläkään toimi, nollaa AirPodisi seuraavasti:

1. Valitse iOS-laitteessasi Asetukset > Bluetooth.
  2. Napauta AirPodien vieressä olevaa i-kuvaketta tietokuvake.
  3. Napauta Unohda tämä laite ja vahvista sitten napauttamalla.
  4. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon. Sulje kansi, odota 30 sekuntia ja avaa kansi.
  5. Pidä käyttöönottopainiketta painettuna muutaman sekunnin ajan, kunnes tilavalo alkaa vilkkua valkoisena.
  6. Yhdistä AirPodit uudelleen asettamalla ne lähelle laitettasi ja avaamalla kotelon kansi. Noudata laitteen näytössä olevia ohjeita.
  7. Testaa molemmat AirPodit.

Tarvittaessa tarkista kummankin AirPodin mikrofonin ja kaiuttimen verkko. Jos näet likaa, puhdista AirPodit ja tarkista, korjasiko se ongelman.

Jos tarvitset edelleen apua, ota yhteyttä Apple-tukeen.