Jos vasen tai oikea AirPodisi ei toimi

Lue, mitä voit tehdä, jos vasen tai oikea AirPodisi (1. tai 2. sukupolvi) ei toista ääntä.

1. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon.
  2. Varmista, että molemmat AirPodit latautuvat. Lue, mitä tehdä, jos AirPodsien tai kotelon lataamisessa on ongelmia.
  3. Sulje kansi ja odota 30 sekuntia.
  4. Testaa molemmat AirPodit.

Jos jompikumpi AirPod ei vieläkään toimi, nollaa AirPodsit:

1. Valitse iOS-laitteessasi Asetukset > Bluetooth.
  2. Napauta AirPodsien vieressä olevaa i-kuvaketta tietokuvake.
  3. Napauta Unohda tämä laite ja vahvista sitten napauttamalla.
  4. Aseta AirPodsit koteloon ja sulje kansi.
  5. Odota 30 sekuntia ja avaa kansi.
  6. Pidä asennuspainiketta painettuna, kunnes tilavalo vilkkuu keltaisena muutaman kerran ja alkaa sitten vilkkua valkoisena.
  7. Yhdistä AirPodsit uudelleen asettamalla ne laitteesi lähelle. Noudata laitteen näytössä olevia ohjeita.

Sinun on ehkä myös puhdistettava AirPodsit. Jos tarvitset edelleen ohjeita, ota yhteyttä Apple-tukeen.