Tietoja Oikotiet 2.1.3:n iOS-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Oikotiet 2.1.3:n iOS-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

Oikotiet 2.1.3:n iOS-versio

Julkaistu 7.2.2019

Oikotiet

Saatavuus: Oikotiet 2.1.2:n iOS-versio

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä saattoi pystyä tarkastelemaan arkaluontoisia käyttäjätietoja.

Kuvaus: Hakemistopolkujen käsittelyn jäsennysongelma korjattiin parantamalla polkujen tarkistusta.

CVE-2019-7289: Sem Voigtländer (Fontys Hogeschool ICT)

Oikotiet

Saatavuus: Oikotiet 2.1.2:n iOS-versio

Vaikutus: Eristetty prosessi saattoi pystyä kiertämään eristysrajoitukset.

Kuvaus: Käyttöongelma on ratkaistu lisäämällä eristysrajoituksia.

CVE-2019-7290: Avimanyu Roy (@AvimanyuRoy3)

Kiitokset

Oikotiet

Haluamme kiittää Sem Voigtländeria (Fontys Hogeschool ICT) hänen avustaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.