Jos AirPodsit eivät lataudu

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos AirPodsit eivät lataudu.

Liitäntöjen tarkistaminen

Varmista, että Lightning–USB-kaapeli on liitetty tiukasti latauskoteloon ja USB-virtalähteeseen. Varmista sitten, että virtalähde on liitetty pistorasiaan asianmukaisesti.

Jos käytät Qi-yhteensopivaa laturia, varmista, että johto on liitetty tiukasti laturiin ja sen toinen pää on asianmukaisesti liitettynä pistorasiaan.

AirPodsien lataaminen

Aseta AirPodsit latauskoteloon ja sulje kansi. Lataa AirPodseja ja koteloa vähintään 15 minuuttia käyttäen AirPodsien mukana toimitettua johtoa.

Jos sinulla on langaton latauskotelo ja käytät Qi-yhteensopivaa laturia, aseta kotelo siten, että sen tilavalo on ylöspäin. Tilavalon pitäisi syttyä usean sekunnin ajaksi ja sitten sammua latauksen jatkuessa. Jos valo ei syty, vaihda kotelon asentoa. Jos kotelo ei vieläkään lataudu, yritä latausta kotelon mukana toimitetun johdon avulla.

Latauksen tilan tarkistaminen

Avaa kotelon kansi, jätä AirPodsit koteloon ja pidä koteloa iOS-laitteen lähellä. AirPodsien alla olevan akkukuvakkeen vieressä pitäisi näkyä latauskuvake.

Jos AirPodsien lataaminen ei vieläkään onnistu, ota yhteys Apple-tukeen.