Hotspot-yhteyden muodostaminen ilman salasanaa Instant Hotspotin avulla

Instant Hotspotin avulla iPhonesi tai iPadisi (Wi-Fi + Cellular) hotspot voi tarjota internet-yhteyden Macille, iPhonelle, iPadille tai iPod touchille ilman salasanan syöttämistä.

Instant Hotspotin käyttöönotto

Voit käyttää Instant Hotspotia sellaisella Macilla, iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, joka täyttää jatkuvuustoimintojen järjestelmävaatimukset. Instant Hotspot toimii, kun laitteesi ovat lähellä toisiaan ja niiden asetukset on määritetty seuraavasti:

Mac-tietokone, jonka Wi-Fi-tilavalikossa näkyy iPhonen omaan hotspotiin muodostettu yhteys, ja iPhone, jonka sininen tilapalkki osoittaa oman hotspotin yhteyden olevan käytössä

Instant Hotspotin käyttö

Jos haluat muodostaa yhteyden omaan hotspotiin Macista, klikkaa Wi-Fi-kuvaketta Wi-Fi-kuvake Ohjauskeskuksessa tai valikkoriviltä ja valitse sitten oman hotspotisi tarjoavan iPhonen tai iPadin nimioma hotspot -kuvake.

Jos haluat muodostaa yhteyden omaan hotspotiin toisella iPhonella tai iPadilla, valitse Asetukset > Wi-Fi ja napauta sitten oman hotspotisi tarjoavan iPhonen tai iPadin nimeä oma hotspot -kuvake.

Jos sinulta pyydetään yhteyttä muodostettaessa salasanaa, varmista, että laitteesi on määritetty edellä kuvatulla tavalla.

Wi-Fi-tilakuvake wi-fi-kuvake muuttuu oman hotspotin kuvakkeeksi oma hotspot -kuvake silloin, kun laite on yhdistettynä omaan hotspotiin.