Tietoja iCloudin Windows-versio 7.10:n turvallisuussisällöstä

Tässä artikkelissa kerrotaan iCloudin Windows-versio 7.10:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta.

iCloudin Windows-versio 7.10

Julkaistu 22.1.2019

SQLite

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallinen SQL-kysely saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-20346: Tencent Blade Team

CVE-2018-20505: Tencent Blade Team

CVE-2018-20506: Tencent Blade Team

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Tyyppisekaannusongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-6215: lokihardt (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-6212: nimetön tutkija, nimetön tutkija

CVE-2019-6216: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Fluoroacetate

CVE-2019-6217: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Fluoroacetate, Proteas, Shrek_wzw ja Zhuo Liang (Qihoo 360 Nirvan Team)

CVE-2019-6226: Apple

Kohta päivitetty 15.2.2019

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2019-6227: Qixun Zhao (Qihoo 360 Vulcan Team)

CVE-2019-6233: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä G. Geshev (MWR Labs)

CVE-2019-6234: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä G. Geshev (MWR Labs)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2019-6229: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi paljastaa arkaluonteisia käyttäjätietoja.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2019-8570: James Lee (@Windowsrcer) (S2SWWW.com)

Kohta lisätty 3.4.2019, päivitetty 11.9.2019

Kiitokset

WebKit

Haluamme kiittää James Leetä (@Windowsrcer, Kryptos Logic) hänen avustaan.

Kohta päivitetty 15.2.2019

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.