Jos langattomien kuulokkeiden äänentoisto katkeaa tai on vääristynyt

Tässä artikkelissa kerrotaan, miten toimia, jos Bluetooth-kuulokkeiden, kuten AirPodsien ja langattomien Beats-kuulokkeiden, ääni katkeilee tai on vääristynyt.

Bluetooth-yhteyden parantaminen

Kuulokkeesi käyttävät tiedonsiirtoon Bluetoothia. Joissakin tapauksissa Bluetooth-signaalissa saattaa esiintyä häiriöitä tai heikentymistä.

Kuulokkeidesi yhteys saattaa katketa useammin silloin, kun suoratoistat ääntä laitteeseesi tallennetun sisällön sijasta.* Pidä laitettasi lähettyvillä ja kokeile kuunnella kuulokkeillasi musiikkia tai muuta äänisisältöä, joka on tallennettu laitteeseesi. Älä siis suoratoista äänisisältöä muualta. Avaa iOS- tai Android-laitteessa Musiikki-appi. Avaa iTunes Mac- tai Windows-tietokoneessa. Toista sitten kappale, jonka vieressä ei ole latauspainiketta Lataa-kuvake. Vaihtoehtoisesti voit ladata kappaleen napauttamalla latauspainiketta Lataa-kuvake.

Jos kuulokkeidesi yhteys säilyy tämän testin aikana, eikä ääni ole vääristynyt, voit kokeilla seuraavia toimia, jotka voivat auttaa muissa tilanteissa:

• Pidä iPhonesi tai muu laitteesi lähelläsi siten, että sinun ja laitteen välillä ei ole esteitä, kuten seiniä tai kerroksia.
  • Jos mahdollista, siirry toiseen paikkaan. Siirry kauemmas etenkin paikoista, joissa on paljon väkeä tai Wi-Fi-toimintaa, huonosti suojattuja kaapeleita, mikroaaltouuneja ja langattomia kaiuttimia (tai sammuta mikroaaltouuni tai kaiutin).

Jos kuulokkeiden yhteys edelleen katkeilee

Jos testasit kuulokkeesi edellisen osion ohjeiden mukaisesti ja ääniyhteys katkeaa tai katkeilee edelleen, poista kuulokkeidesi laitepari ja muodosta se sitten uudelleen.

Kuulokkeiden laiteparin poistaminen

Laiteparin poistaminen iPhonessa:

1. Napauta Asetukset > Bluetooth.
  2. Etsi laite, jonka laiteparin haluat poistaa, ja napauta Tiedot-painiketta .
  3. Napauta Unohda tämä laite.
  4. Käynnistä iPhone uudelleen.

Laiteparin poistaminen muussa kuin Applen laitteessa:

1. Valitse muussa kuin Applen laitteessa Bluetoothin asetukset ja varmista, että Bluetooth on päällä. Jos sinulla on Android-laite, valitse Asetukset > Yhteydet > Bluetooth.
  2. Poista kuulokkeiden laitepari tai unohda se.
  3. Käynnistä muun kuin Applen laite uudelleen.

Kuulokkeiden laiteparin muodostaminen uudelleen

Muodosta kuulokkeistasi uudelleen laitepari tai liitä ne. Lue ohjeita kuulokkeidesi ja pariksi muodostettavan laitteen perusteella:

Jos kuulokkeidesi yhteys edelleen katkeilee, ota yhteyttä Apple-tukeen.

* Äänilähde, kuten iPhone, Mac- tai Windows-tietokone tai Android-matkapuhelin.