Wi-Fi-salasanan jakaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

Lue, miten voit jakaa Wi-Fi-verkkosi salasanan ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Ennen kuin aloitat

• Laita Wi-Fi ja Bluetooth molemmissa laitteissa päälle. Laita Oma hotspot pois päältä, jos se on käytössä jommassakummassa laitteessa.
  • Varmista, että Apple ID:si on lisätty toisen henkilön Yhteystiedot-appiin.
  • Pidä toisen henkilön laite lähellä, jotta se on Bluetoothin ja Wi-Fin kantaman sisällä.
  • Varmista, että molemmissa laitteissa on iOS:n tai iPadOS:n uusin versio tai macOS High Sierra tai uudempi.

Wi-Fi-verkon salasanan jakaminen

1. Varmista, että laite, josta salasana jaetaan, on lukitsematon ja yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.
  2. Valitse Wi-Fi-verkon nimi laitteessa, jonka haluat yhdistää.
  3. Napauta laitteessasi Jaa salasana ja sitten Valmis.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos et vieläkään voi jakaa Wi-Fi-verkon salasanaa, kokeile seuraavia toimenpiteitä ja testaa toimivuus jokaisen vaiheen jälkeen:

1. Jos et näe määritysanimaatiota, käynnistä molemmat laitteet uudelleen, ja yritä sitten uudelleen.
  2. Jos et vieläkään voi jakaa Wi-Fi-salasanaa, pyydä toista henkilöä syöttämään salasana manuaalisesti.