Wi-Fin salasanan jakaminen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista

Lue, miten voit jakaa Wi-Fi-verkkosi salasanan ystävien ja perheenjäsenten kanssa.

Ennen kuin aloitat

• Laita Wi-Fi ja Bluetooth päälle molemmissa laitteissa. Jos jommallakummalla on oma yhteyspiste, se pitää laittaa pois päältä.
  • Varmista, että Apple ID:si on lisätty toisen henkilön Yhteystiedot-appiin.
  • Pidä toisen henkilön laite lähellä, jotta se on Bluetoothin ja Wi-Fin kantaman sisällä.

Wi-Fin salasanan jakaminen

1. Varmista, että laite, josta salasana jaetaan, on lukitsematta ja että se on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon.
  2. Valitse Wi-Fi-verkko ystäväsi tai perheenjäsenesi laitteessa, jonka haluat yhdistää.
  3. Napauta laitteessasi Jaa salasana ja sitten Valmis.

Lisäohjeet

• Salasanan jakaminen toimii vain Apple-laitteissa, joissa on iOS 11 tai uudempi tai macOS High Sierra tai uudempi.
  • Jos et näe määritysanimaatiota, käynnistä molemmat laitteet uudelleen, ja yritä sitten uudelleen.
  • Jos et vieläkään voi jakaa Wi-Fin salasanaa, pyydä toista henkilöä syöttämään salasana manuaalisesti.