Tehtävälistojen luominen Muistiinpanot-apissa

Luo tehtävälistoja helposti iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla, ja merkitse sitten tehtäviä suoritetuksi.

Aloittaminen

• Varmista, että iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on uusin iOS-versio.
  • Jotta voit käyttää Muistiinpanot-apin uusimpia ominaisuuksia, varmista, että otat Muistiinpanot käyttöön iCloudissa tai että muistiinpanosi tallentuvat laitteeseesi. Jos haluat ottaa Muistiinpanot käyttöön iCloudissa, siirry kohtaan Asetukset > Salasanat ja tilit > iCloud. Vieritä sitten alas ja ota Muistiinpanot käyttöön. Jos haluat ottaa Muistiinpanot käyttöön vain laitteessasi, siirry kohtaan Asetukset > Muistiinpanot. Valitse sitten Omassa [laitteessa] -tili. Useat ominaisuudet eivät toimi muiden sähköpostipalveluntarjoajien kanssa.

Tehtävälistan luominen

1. Avaa Muistiinpanot-appi.
  2. Luo uusi muistiinpano napauttamalla
  3. Anna nimike ja napauta rivinvaihtopainiketta.
  4. Aloita lista napauttamalla valintamerkkipainiketta valintamerkin kuvake. Listaan lisätään uusi kohta aina, kun napautat rivinvaihtopainiketta.
  5. Merkitse tehtävä suoritetuksi napauttamalla tyhjää ympyrää.

Jos haluat luoda listan aiempaan muistiinpanoon, aseta kursori haluamaasi kohtaan. Napauta sitten valintamerkkipainiketta valintamerkin kuvake ja kirjoita listasi.

Lue lisätietoja muistiinpanojen muotoilusta, jotta voit esimerkiksi lisätä nimikkeitä ja otsikoita.

Tee Muistiinpanot-apilla entistä enemmän