Tarkistuslistojen luominen Muistiinpanot-apilla

Lue, miten voit luoda tarkistuslistoja iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on uusin iOS- tai iPadOS-versio.
  • Jotta voit käyttää Muistiinpanot-apin uusimpia ominaisuuksia, varmista, että otat Muistiinpanot käyttöön iCloudissa tai että muistiinpanosi tallentuvat laitteeseesi. Jos haluat ottaa Muistiinpanot käyttöön iCloudissa, valitse Asetukset > Muistiinpanot > Oletustili ja sitten iCloud. Jos haluat ottaa Muistiinpanot käyttöön vain laitteessasi, siirry kohtaan Asetukset > Muistiinpanot. Valitse sitten Omassa [laitteessa] -tili. Useat ominaisuudet eivät toimi muiden sähköpostipalveluntarjoajien kanssa.

iPhone, jossa näkyy, miten voit luoda tehtävälistan

Tarkistuslistan luominen

1. Avaa Muistiinpanot-appi.
  2. Napauta Luo uusi -painiketta Luo uusi muistiinpano, jotta voit luoda uuden muistiinpanon.
  3. Anna nimike ja napauta rivinvaihtopainiketta.
  4. Aloita listan luominen napauttamalla Tarkistuslista-painiketta Tarkistuslista-painike. Listaan lisätään uusi kohta aina, kun napautat rivinvaihtopainiketta.
  5. Merkitse tehtävä suoritetuksi napauttamalla tyhjää ympyrää.

Jos haluat luoda listan aiempaan muistiinpanoon, aseta kursori haluamaasi kohtaan. Napauta sitten Tarkistuslista-painiketta Tarkistuslista-painike ja luo lista.

Tarkistuslistojen järjestäminen

Kun luot tarkistuslistan, sen järjestäminen on helppoa. Esimerkkejä toiminnoista:

• Järjestä kohteita vetämällä ja pudottamalla. Vedä vain luettelossa oleva kohde haluamaasi paikkaan.
  • Sisennä kohteita pyyhkäisemällä. Sisennä pyyhkäisemällä luettelokohtaa oikealle ja peru sisennys pyyhkäisemällä vasemmalle.
  • Siirrä valitut kohteet alimmaksi automaattisesti. Valitse Asetukset > Muistiinpanot, napauta Järjestä valitut kohteet ja napauta sitten Käsin tai Automaattisesti.
  • Valitse kohteet samalla kun saat ne valmiiksi tai aloita alusta poistamalla valinta kaikista kohteista.

Tarkistuslistan jakaminen

1. Avaa Muistiinpanot-appi.
  2. Siirry listan sisältävään muistiinpanoon ja napauta sitten Lisää-painiketta Lisää-painike.
  3. Napauta Jaa muistiinpano Jaa muistiinpano -painike ja valitse jakotapa.

Tee Muistiinpanot-apilla entistä enemmän