Tehtävälistan luominen Muistiinpano-apilla

Muistiinpanot-appi on kätevä tapa laatia listoja iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla. iOS 13 ja uudemmat sekä iPadOS sisältävät useita tapoja pitää listat järjestyksessä.

Ennen kuin aloitat

• Varmista, että iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on uusin iOS- tai iPadOS-versio.
  • Jotta voit käyttää Muistiinpanot-apin uusimpia ominaisuuksia, varmista, että otat Muistiinpanot käyttöön iCloudissa tai että muistiinpanosi tallentuvat laitteeseesi. Jos haluat ottaa Muistiinpanot käyttöön iCloudissa, valitse Asetukset > Muistiinpanot > Oletustili ja sitten iCloud. Jos haluat ottaa Muistiinpanot käyttöön vain laitteessasi, valitse Asetukset > Muistiinpanot ja sitten Omassa [laitteessa] -tili. Useat ominaisuudet eivät toimi muiden sähköpostipalveluntarjoajien kanssa.

iPhone, jossa näkyy, miten voit luoda tehtävälistan

Tehtävälistan luominen

1. Avaa Muistiinpanot-ohjelma.
  2. Napauta Luo uusi -painiketta Luo uusi muistiinpano uuden muistiinpanon luontia varten.
  3. Anna nimi ja napauta rivinvaihtopainiketta.
  4. Aloita lista napauttamalla valintamerkkipainiketta Valintamerkkipainike. Listaan lisätään uusi kohta aina, kun napautat rivinvaihtopainiketta.
  5. Merkitse tehtävä suoritetuksi napauttamalla tyhjää ympyrää.

Jos haluat luoda listan aiempaan muistiinpanoon, aseta kursori haluamaasi kohtaan. Napauta sitten valintamerkkipainiketta Valintamerkkipainike ja luo lista.

iOS 13:ssa ja iPadOS:ssä voit järjestää listat usealla eri tavalla:

• Voit järjestää kohteita vetämällä ja pudottamalla.
  • Voit sisentää kohteita pyyhkäisemällä.
  • Voit siirtää valitut kohteet alimmaksi automaattisesti.
  • Voit aloittaa alusta valitsemalla kaikki kohteet tai poistamalla niiden valinnan.

Lue lisätietoja muistiinpanojen muotoilusta, jotta voit esimerkiksi lisätä nimiä ja otsikoita.

Listan jakaminen

1. Avaa Muistiinpanot-appi.
  2. Siirry listan sisältävään muistiinpanoon ja napauta sitten Lisää-painiketta Lisää-painike.
  3. Napauta Jaa muistiinpano Jaa muistiinpano -painike ja valitse, miksi haluat jakaa muistiinpanon.

Lue lisää muistiinpanojen jakamisesta.

Tee Muistiinpanot-apilla entistä enemmän