Tehtävälistan luominen Muistiinpano-apilla

Muistiinpanot-appi on kätevä tapa laatia listoja iPhonella, iPadilla tai iPod touchilla. iOS 13 ja iPadOS sisältävät entistäkin enemmän tapoja pitää listat järjestyksessä.

Aloittaminen

• Varmista, että iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa on uusin iOS- tai iPadOS-versio.
  • Jotta voit käyttää Muistiinpanot-apin uusimpia ominaisuuksia, varmista, että otat Muistiinpanot käyttöön iCloudissa tai että muistiinpanosi tallentuvat laitteeseesi. Jos haluat ottaa Muistiinpanot käyttöön iCloudissa, siirry kohtaan Asetukset > Salasanat ja tilit > iCloud. Vieritä sitten alas ja ota Muistiinpanot käyttöön. Jos haluat ottaa Muistiinpanot käyttöön vain laitteessasi, siirry kohtaan Asetukset > Muistiinpanot. Valitse sitten Omassa [laitteessa] -tili. Useat ominaisuudet eivät toimi muiden sähköpostipalveluntarjoajien kanssa.

Tehtävälistan luominen

1. Avaa Muistiinpanot-ohjelma.
  2. Luo uusi muistiinpano napauttamalla
  3. Anna nimike ja napauta rivinvaihtopainiketta.
  4. Aloita lista napauttamalla valintamerkkipainiketta . Listaan lisätään uusi kohta aina, kun napautat rivinvaihtopainiketta.
  5. Merkitse tehtävä suoritetuksi napauttamalla tyhjää ympyrää.

Jos haluat luoda listan aiempaan muistiinpanoon, aseta kursori haluamaasi kohtaan. Napauta sitten valintamerkkipainiketta  ja kirjoita lista.

iOS 13 ja iPadOS sisältävät entistäkin enemmän tapoja pitää listat järjestyksessä. Voit suorittaa seuraavia toimintoja:

• Voit järjestää kohteita vetämällä ja pudottamalla.
  • Voit sisentää kohteita pyyhkäisemällä.
  • Voit siirtää valitut kohteet alimmaksi automaattisesti.
  • Voit aloittaa alusta valitsemalla kaikki kohteet tai poistamalla niiden valinnan.

Lue lisätietoja muistiinpanojen muotoilusta, jotta voit esimerkiksi lisätä nimikkeitä ja otsikoita.

Tee Muistiinpanot-apilla entistä enemmän