Tietoja iTunes 12.9.2:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.9.2:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunes 12.9.2:n Windows-versio

Julkaistu 5.12.2018

Safari

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4440: Wenxu Wu (Tencent Security Xuanwu Lab, xlab.tencent.com)

Safari

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa käyttöliittymän väärentämisen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2018-4439: xisigr (Tencentin Xuanwu Lab, tencent.com)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4437: HyungSeok Han, DongHyeon Oh ja Sang Kil Cha (KAIST Softsec Lab, Etelä-Korea)

CVE-2018-4464: HyungSeok Han, DongHyeon Oh ja Sang Kil Cha (KAIST Softsec Lab, Etelä-Korea)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4441: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2018-4442: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2018-4443: lokihardt (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma aiheutti muistin vioittumisen. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4438: lokihardt (Google Project Zero), Qixun Zhao (Qihoo 360 Vulcan Team)

Kohta lisätty 22.1.2019

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.