Tietoja Safari 12.0.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 12.0.2:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Safari 12.0.2

Julkaistu 5.12.2018

Safari

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 ja macOS Mojave 10.14.1

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4440: Wenxu Wu (Tencent Security Xuanwu Lab, xlab.tencent.com)

Safari

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 ja macOS Mojave 10.14.1

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa käyttöliittymän väärentämisen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2018-4439: xisigr (Tencentin Xuanwu Lab, tencent.com)

Safari

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 ja macOS Mojave 10.14.1

Vaikutus: Käyttäjä ei mahdollisesti pystynyt poistamaan selaushistoriaa kokonaan.

Kuvaus: Tyhjennä historia ja poista data -valinta ei tyhjentänyt historiaa. Ongelma on ratkaistu parantamalla tietojen poistamista.

CVE-2018-4445: William Breuer

WebKit

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 ja macOS Mojave 10.14.1

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4437: HyungSeok Han, DongHyeon Oh ja Sang Kil Cha (KAIST Softsec Lab, Etelä-Korea)

CVE-2018-4464: HyungSeok Han, DongHyeon Oh ja Sang Kil Cha (KAIST Softsec Lab, Etelä-Korea)

WebKit

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 ja macOS Mojave 10.14.1

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4441: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2018-4442: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2018-4443: lokihardt (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 ja macOS Mojave 10.14.1

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi vuotaa arkaluontoisia tietoja.

Kuvaus: Logiikkaongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4444: James Lee (@Windowsrcer, S2SWWW [s2swww.com])

Kohta lisätty 3.4.2019

WebKit

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6, macOS High Sierra 10.13.6 ja macOS Mojave 10.14.1

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma aiheutti muistin vioittumisen. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4438: lokihardt (Google Project Zero), Qixun Zhao (Qihoo 360 Vulcan Team)

Kohta päivitetty 22.1.2019

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.