iCloud-tallennustilan Muut-kategorian sisältö

Lue tietoja iCloud-tallennustilan Muut-kategoriasta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa.

iCloud antaa sinulle mahdollisuuden tallentaa itsellesi tärkeimmät asiat ja pitää ne päivitettyinä laitteissa, joihin olet kirjautunut sisään Apple ID:lläsi. Saat 5 Gt maksutonta iCloud-tallennustilaa, ja voit ostaa lisää tai tehdä tilaa milloin tahansa.

Voit tarkistaa, mitä voit tallentaa iCloudiin iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa, napauttamalla Asetukset > [nimesi] > iCloud > Hallitse tallennustilaa. Jos näet iCloud-tallennustilassa Muut-kategorian, se tarkoittaa seuraavaa.

Jos näet iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Muut-kategorian

Saatat nähdä iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa iCloud-tallennustilan kategorian, jonka nimi on Muut. Tämä on kategorioiden ryhmä, sillä kaikkien kategorioiden nimet eivät aina mahdu pienempään näyttöön. Esimerkiksi iCloudin Mail ja Viestit voidaan yhdistää iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Muut-kategoriaksi, mutta Macissa ne voivat edelleen näkyä oikeilla kategorioiden nimillä.*

Muut voi sisältää eri kategorioita sen mukaan, mitä tallennat iCloudiin ja että kuulutko tallennustilan jakavaan perheeseen. Yleensä kaksi suurinta tallennustilan kategoriaa näkyvät iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa niiden oikeilla nimillä, kun taas muut ryhmitetään Muut-kategoriaan.

* Voit tarkistaa iCloud-tallennustilan Macissa valitsemalla  > Järjestelmäasetukset > iCloud > Hallitse.