Useiden näyttöjen yhdistäminen Mac miniin (2018)

Neljä Thunderbolt 3 -portti sisältävään Mac miniin (2018) voi yhdistää HDMI-näytön, kaksi 4K-näyttöä ja yhden 5K-näytön.

Mac mini (2018) tukee yhtä HDMI-näyttöä, jonka tarkkuus on 4 096 x 2 160 ja virkistystaajus 60 Hz sekä yhtä seuraavista kokoonpanoista:

• yksi 5K-näyttö, jonka tarkkuus on 5 120 x 2 880 ja virkistystaajuus 60 Hz
  • kaksi SST 4K -näyttöä, joiden tarkkuus on 4 096 x 2 304 ja virkistystaajuus 60 Hz
  • yksi MST 4K -näyttö, jonka tarkkuus on enintään 4 096 x 2 304 ja virkistystaajuus 60 Hz.

Lisätietoja

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.