Tietoja iTunes 12.9.1:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.9.1:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunes 12.9.1:n Windows-versio

Julkaistu 30.10.2018

CoreCrypto

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Hyökkääjä saattoi pystyä hyödyntämään Miller-Rabin-alkulukutestin heikkoutta alkulukujen virheelliseen tunnistamiseen.

Kuvaus: Alkulukujen määritysmenetelmässä oli ongelma. Ongelma on ratkaistu käyttämällä näennäissatunnaisia pohjia alkulukujen testaamiseen.

CVE-2018-4398: Martin Albrecht, Jake Massimo ja Kenny Paterson (Royal Holloway, University of London) sekä Juraj Somorovsky (Ruhr University, Bochum)

ICU

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen merkkijonon käsitteleminen saattoi johtaa keon vioittumiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4394: Erik Verbruggen (The Qt Company)

Kohta päivitetty 18.12.2018

Safari-lukija

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Safari-lukijan käyttöönotto haitallisella verkkosivulla saattoi johtaa yleiseen sivustojenväliseen komentosarjahyökkäykseen.

Kuvaus: Logiikkaongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2018-4374: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

Safari-lukija

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Safari-lukijan käyttöönotto haitallisella verkkosivulla saattoi johtaa yleiseen sivustojenväliseen komentosarjahyökkäykseen.

Kuvaus: Safarissa oli sivustojen välinen komentosarjaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla URL-osoitteiden tarkistamista.

CVE-2018-4377: Ryan Pickren (ryanpickren.com)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4372: HyungSeok Han, DongHyeon Oh ja Sang Kil Cha (KAIST Softsec Lab, Korea)

CVE-2018-4373: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät ngg, alippai, DirtYiCE ja KT (Tresorit)

CVE-2018-4375: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Yu Haiwan ja Wu Hongjun (Nanyang Technological University)

CVE-2018-4376: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä 010

CVE-2018-4382: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2018-4386: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2018-4392: zhunki (360 ESG Codesafe Team)

CVE-2018-4416: lokihardt (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi pystyä aiheuttamaan palveluneston.

Kuvaus: Resurssien loppumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4409: Sabri Haddouche (@pwnsdx) (Wire Swiss GmbH)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma ratkaistiin parantamalla validointia.

CVE-2018-4378: HyungSeok Han, DongHyeon Oh ja Sang Kil Cha (KAIST Softsec Lab, Korea), zhunki (360 ESG Codesafe Team)

Kohta päivitetty 18.12.2018

Kiitokset

Safari-lukija

Haluamme kiittää Ryan Pickrenia (ryanpickren.com) hänen avustaan.

Kohta lisätty 3.4.2019

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.