Hanki ohjeita kahden SIM-kortin käyttöön eSIMillä

Opi korjaamaan ongelmia, joita voi ilmetä, kun käytät kahta SIM-korttia iPhone XS-, iPhone XS Max- ja iPhone XR -malleissa, joissa on nano-SIM- ja eSIM-kortti.

Liittymien tarkistaminen

• Sinulla pitää olla käytössäsi lukitsematon iPhone tai molempien mobiililiittymien on oltava samalta operaattorilta.
  • Molempien liittymien on oltava käyttövalmiina.
  • Operaattoreidesi on tuettava kahden SIM-kortin käyttöä eSIMillä.
  • Jos saat ensimmäisen SIM-kortin CDMA-operaattorilta, toinen SIM-korttisi ei tue CDMA:ta. Lisätietoja saat operaattoriltasi.

iPhonen eSIM ei ole saatavilla Manner-Kiinassa. Hongkongissa ja Macaossa vain iPhone XS tukee eSIMiä. Lue lisää siitä, miten voit korjata ongelmia, jotka liittyvät kahden SIM-kortin käyttöön (kaksi nano-SIM-korttia) Manner-Kiinassa, Hongkongissa ja Macaossa.

Jos eSIMin käyttöönotto ei onnistu

• Tarkista operaattoriltasi, voiko iPhone-liittymälläsi käyttää kahta SIM-korttia.
  • Jos käytössäsi on yritysliittymä, tarkista yritykseltä tai operaattorilta, tuetaanko tätä toimintoa.
  • Varmista, että alueesi sisältyy operaattoreidesi kattavuuteen ja että palveluissa ei ole käyttökatkoja.
  • Varmista, että mobiililiittymäsi ovat käyttövalmiita ja että käytön esteenä ei ole laskutusongelmia.

Jos eSIMin käyttöönotto ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä operaattoreidesi tukipalveluun.

Jos mobiililittymiä ei näy

Molempien liittymien pitäisi näkyä, kun valitset Asetukset > Mobiiliverkko. Jos liittymiä ei näy, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Jos eSIM-liittymää ei näy

1. Ota eSIM-mobiiliittymäsi käyttöön noudattamalla ohjeita.
  2. Avaa Ohjauskeskus ja varmista, että molemmat operaattorit näkyvät tilapalkissa.

Jos nano-SIM-korttiliittymää ei näy

Varmista, että nano-SIM-kortti on asetettu oikein SIM-kortin alustaan:

1. Poista SIM-kortin alusta ja tarkista, onko SIM-korteissa vaurioita tai korroosiota.
  2. Poista SIM-kortti alustasta ja aseta se sitten takaisin alustaan.
  3. Varmista, että asetat SIM-kortin alustan kokonaan laitteeseen niin, ettei alusta heilu.
  4. Avaa Ohjauskeskus ja varmista, että molemmat operaattorit näkyvät tilapalkissa.

Jos nano-SIM-kortti ei toimi, sovi paikalleen tai se on taipunut tai jos näet iPhonessa ilmoituksen, jonka mukaan kortti ei ole LTE-yhteensopiva, ota yhteyttä operaattoriisi hankkiaksesi uuden nano-SIM-kortin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos iPhonen kahden SIM-kortin tai niiden ominaisuuksien käyttö ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä Apple-tukeen