Jos kaksois-SIM eSIMillä ei toimi iPhonessa

Opi korjaamaan ongelmia, joita voi ilmetä, kun käytät kaksois-SIMiä iPhone XS-, iPhone XS Max- ja iPhone XR -malleissa, joissa on nano-SIM ja eSIM.

Liittymien tarkistaminen

• Sinulla pitää olla käytössäsi lukitsematon iPhone tai molempien mobiililiittymien on oltava samalta operaattorilta.
  • Molempien liittymien on oltava valmiina käyttöön.
  • Operaattoreidesi on tuettava kaksois-SIMin käyttöä eSIMillä.
  • Jos saat ensimmäisen SIM-kortin CDMA-operaattorilta, toinen SIM-korttisi ei tue CDMA:ta. Lisätietoja saat operaattoriltasi.

iPhonen eSIM ei ole saatavilla Manner-Kiinassa. Hongkongissa ja Macaossa vain iPhone XS tukee eSIMiä. Lue lisää siitä, miten voit korjata ongelmia, jotka liittyvät kaksois-SIMin käyttöön kahdella nano-SIM-kortilla Manner-Kiinassa, Hongkongissa ja Macaossa.

Jos eSIMin käyttöönotto ei onnistu

• Tarkista operaattoriltasi, voiko iPhone-liittymälläsi käyttää kaksois-SIMiä.
  • Jos käytössäsi on yritysliittymä, tarkista yritykseltä tai operaattorilta, tuetaanko tätä toimintoa.
  • Varmista, että alueesi sisältyy operaattoreidesi kattavuuteen ja että palveluissa ei ole käyttökatkoja.
  • Varmista, että mobiililiittymäsi ovat käyttövalmiita ja että käytön esteenä ei ole laskutusongelmia.

Jos eSIMin käyttöönotto ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä operaattoreidesi tukipalveluun.

Jos mobiililiittymiä ei näy

Molempien liittymien pitäisi näkyä, kun valitset Asetukset > Mobiiliverkko tai Asetukset > Mobiilidata. Jos liittymiä ei näy, toimi seuraavien ohjeiden mukaisesti.

Jos eSIM-liittymää ei näy

1. Ota eSIM-mobiililiittymäsi käyttöön noudattamalla ohjeita.
  2. Avaa Ohjauskeskus ja varmista, että molemmat operaattorit näkyvät tilapalkissa.

Jos nano-SIM-korttiliittymää ei näy

Varmista, että nano-SIM-kortti on asetettu oikein SIM-kortin alustaan:

1. Poista SIM-kortin alusta ja tarkista, onko SIM-korteissa vaurioita tai korroosiota.
  2. Poista SIM-kortti alustasta ja aseta se sitten takaisin alustaan.
  3. Varmista, että SIM-kortin alusta on suljettu kunnolla, jotta se ei pääse liikkumaan.
  4. Avaa Ohjauskeskus ja varmista, että molemmat operaattorit näkyvät tilapalkissa.

Jos nano-SIM-kortti ei toimi, sovi paikalleen tai se on taipunut tai jos näet iPhonessa ilmoituksen, jonka mukaan kortti ei ole LTE-yhteensopiva, ota yhteyttä operaattoriisi hankkiaksesi uuden nano-SIM-kortin.

Tarvitsetko edelleen apua?

Jos iPhonen kaksois-SIMin tai sen ominaisuuksien käyttö ei vieläkään onnistu, ota yhteyttä Apple-tukeen