Tietoja iOS 12.0.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iOS 12.0.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iOS 12.0.1

Julkaistu 8.10.2018

VoiceOver

Saatavuus: iPhone 5s ja uudemmat, iPad Air ja uudemmat ja iPod touch (6. sukupolvi)

Vaikutus: paikallinen hyökkääjä saattaa nähdä kuvia ja yhteystietoja lukitulla näytöllä.

Kuvaus: Lukittua näyttöä koskenut ongelma mahdollisti pääsyn lukitun laitteen kuviin ja yhteystietoihin. Ongelma on ratkaistu rajoittamalla lukitussa laitteessa tarjottuja vaihtoehtoja.

CVE-2018-4380: videosdebarraquito

Pikakatselu

Saatavuus: iPhone 5s ja uudemmat, iPad Air ja uudemmat ja iPod touch (6. sukupolvi)

Vaikutus: paikallinen hyökkääjä saattaa kyetä jakamaan kohteita lukitulla näytöllä.

Kuvaus: Lukittua näyttöä koskenut ongelma mahdollisti lukitun laitteen jakotoiminnon käytön. Ongelma on ratkaistu rajoittamalla lukitussa laitteessa tarjottuja vaihtoehtoja.

CVE-2018-4379: videosdebarraquito

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.