Tietoja iCloudin Windows-versio 7.7:n turvallisuussisällöstä

Tässä artikkelissa kerrotaan iCloudin Windows-versio 7.7:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iCloudin Windows-versio 7.7

Julkaistu 8.10.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma ratkaistiin parantamalla validointia.

CVE-2018-4191: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Eri lähteiden väliset suojausvirheet sisältävät käytetyn kehyksen lähteen.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu poistamalla lähdetiedot.

CVE-2018-4311: Erling Alf Ellingsen (@steike)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2018-4316: crixer, Hanming Zhang (@4shitak4, Qihoo 360 Vulcan Team)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4299: Samuel Groβ (saelo) yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2018-4323: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2018-4328: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2018-4358: @phoenhex team (@bkth_, @5aelo ja @_niklasb) yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2018-4359: Samuel Groß (@5aelo)

CVE-2018-4360: William Bowling (@wcbowling)

Kohta päivitetty 24.10.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallinen sivusto saattoi aiheuttaa odottamatonta eri alkuperiin liittyvää toimintaa.

Kuvaus: iFrame-elementeissä esiintyi eri alkuperiin liittyvä ongelma. Tämä on ratkaistu parantamalla suojauksen alkuperän seurantaa.

CVE-2018-4319: John Pettitt (Google)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi suorittaa koodia toisen verkkosivuston yhteydessä.

Kuvaus: Safarissa oli sivustojen välinen komentosarjaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla URL-osoitteiden tarkistamista.

CVE-2018-4309: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Vapaan tilan jälkeisen käytön ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2018-4197: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2018-4306: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2018-4312: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2018-4314: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2018-4315: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2018-4317: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2018-4318: Ivan Fratric (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi vuotaa kuvatietoja eri alkuperien kesken.

Kuvaus: Safarissa oli sivustojen välinen komentosarjaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla URL-osoitteiden tarkistamista.

CVE-2018-4345: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Muistin käyttöongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4361: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta päivitetty 24.10.2018

Kiitokset

SQLite

Haluamme kiittää Andreas Kurtzia (@aykay, NESO Security Labs GmbH) hänen avustaan.

WebKit

Haluamme kiittää Cary Hartlinea, Hanming Zhangia (360 Vuclan team), Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevää Tencent Keen Security Labia ja Zach Malonea (CA Technologies) heidän avustaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.