Ilmoitusten vastaanottaminen älykodin lisälaitteista

Voit tarkistaa Koti-apilla HomeKit- ja Matter-lisälaitteidesi tilan ja saada ilmoituksia, kun ne havaitsevat jotakin – myös silloin, kun olet poissa.

Tarkista kotisi tila

Ota käyttöön lisälaiteilmoitukset

Räätälöi lisälaiteilmoituksia

Aloittaminen

Kodin tilan tarkistaminen

Voit tarkistaa HomeKit- ja Matter-lisälaitteiden tilan Koti-apin Koti-välilehdellä iPhonessa, iPadissa tai Macissa.

Voit myös hallita sitä, mitkä lisälaitteet sisällytetään Koti-välilehden tilatietoihin.

1. Avaa Koti-appi.

2. Napauta tai klikkaa lisävarustetta ja napauta tai klikkaa sitten Asetukset-painikettaKuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä.

3. Valitse Tila ja ilmoitukset.

Tila ja ilmoitukset näkyvät Tilanteiden alla älykkään kodin Ovitunnistin-lisälaitteen asetusnäytössä
  4. Laita päälle tai pois päältä Sisällytä kodin yhteenvetoihin.

Sisällytä kodin yhteenvetoihin -toiminto on käytössä Tila ja ilmoitukset -näytön ylälaidassa

Ota lisälaiteilmoitukset käyttöön

Voit määrittää ilmoitukset tietyille HomeKit- ja Matter-lisälaitteille,

Jos haluat nähdä HomeKit- ja Matter-lisälaitteiden ilmoitukset useammalla kuin yhdellä laitteella, ota ilmoitukset käyttöön jokaisessa laitteessa.

1. Avaa Koti-appi.

2. Napauta tai klikkaa Lisää-painikettaNo alt supplied for Image ja valitse sitten Kodin asetukset. Jos sinulla on useita koteja, valitse koti ja valitse sitten Kodin asetukset.

3. Valitse lisälaitetyyppi, kuten Ovet.

Kaikkien Ovitunnistin-lisälaitteiden ilmoitukset ovat käytössä
  4. Valitse lisälaite ja ota käyttöön Toimintailmoitukset.

Lue lisätietoja ilmoituksista iPhonessa tai iPadissa.

Muokkaa lisälaiteilmoituksia

Voit mukauttaa HomeKit- ja Matter-lisälaitteet antamaan ilmoituksia tiettyihin aikoihin ja sen perusteella, kuka on kotona.

1. Avaa Koti-appi.

2. Napauta tai klikkaa lisävarustetta ja napauta tai klikkaa sitten Asetukset-painikettaKuvaan ei ole lisätty vaihtoehtoista tekstiä.

3. Valitse Tila ja ilmoitukset.

Tila ja ilmoitukset näkyvät Tilanteiden alla älykkään kodin Ovitunnistin-lisälaitteen asetusnäytössä
  4. Ota Toimintailmoitukset käyttöön ja valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista.

Aika-asetus on Milloin tahansa, ja Ihmiset-asetus on poistettu käytöstä kohdassa Saat toimintailmoituksia Tila ja ilmoitukset -näytössä
    • Aika: aseta aika, jolloin haluat saada ilmoituksia lisälaitteesta.

• Ihmiset: vastaanota laitteesta ilmoituksia, kun sinä tai joku muu saapuu kotiin tai lähtee kotoa. Jos valitsit tämän vaihtoehdon, sinun on otettava käyttöön kodin keskitin ja varmistettava, että kaikilla, jotka voivat hallita kotiasi, on Oma sijainti määritettynä ensisijaiseen iPhoneen tai iPadiin ja Jaa oma sijainti otettuna käyttöön kohdasta Asetukset > [nimesi] > Etsi.

Jos haluat nähdä Koti-apissa määrittämäsi ilmoitukset useammalla laitteella, sinun on määritettävä ilmoitukset jokaisella laitteella erikseen.

Kaikki älykodin lisälaitteet eivät tue ilmoituksia.