Tietoja Safari 11.1.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 11.1.2:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Safari 11.1.2

Julkaistu 9.7.2018

Safari

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: Epäyhdenmukaisen käyttöliittymän ongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4279: Ruilin Yang, Xu Taoyu (xia0yu.win)

CVE-2018-4362: Jun Kokatsu (@shhnjk)

Kohta päivitetty 30.10.2018

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa Safarin odottamattomaan kaatumiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4270: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi vuotaa äänitietoja eri alkuperien kesken.

Kuvaus: Äänielementtien avulla haettu ääni saatettiin vuotaa eri alkuperien kesken. Ongelma on ratkaistu parantamalla äänen vikojen seurantaa.

CVE-2018-4278: Jun Kokatsu (@shhnjk)

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Tyyppisekaannusongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4284: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta päivitetty 30.10.2018

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi pystyä aiheuttamaan palveluneston.

Kuvaus: Kilpailutilanne on käsitelty lisätarkistuksilla.

CVE-2018-4266: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4261: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Omair

CVE-2018-4262: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Mateusz Krzywicki

CVE-2018-4263: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Arayz

CVE-2018-4264: ongelman havaitsi OSS-Fuzz, Yu Zhou ja Jundong Xie (Ant-financial Light-Year Security Lab)

CVE-2018-4265: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä cc

CVE-2018-4267: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Arayz (Pangu team)

CVE-2018-4272: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa Safarin odottamattomaan kaatumiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4271: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2018-4273: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: URL-osoitteiden käsittelyssä oli väärennysongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen validointia.

CVE-2018-4274: Tomasz Bojarski

Kohta päivitetty 30.10.2018

WebKitin sivun lataaminen

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.6

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: Epäyhdenmukaisen käyttöliittymän ongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4260: xisigr (Tencentin Xuanwu Lab, tencent.com)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.