Tietoja iCloudin Windows-versio 7.5:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 7.5:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iCloudin Windows-versio 7.5

Julkaistu 1.6.2018

CoreGraphics

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolisen muistin lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4194: Jihui Lu (Tencent KeenLab) ja Yu Zhou (Ant-financial Light-Year Security Lab)

Kohta lisätty 21.6.2018

Suojaus

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä saattoi pystyä lukemaan pysyvän laitetunnisteen.

Kuvaus: Valtuutusongelma ratkaistiin parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4224: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

Suojaus

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä saattoi pystyä muokkaamaan avainnipun tilaa.

Kuvaus: Valtuutusongelma ratkaistiin parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4225: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

Suojaus

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä saattoi pystyä tarkastelemaan arkaluontoisia käyttäjätietoja.

Kuvaus: Valtuutusongelma ratkaistiin parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4226: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa evästeiden korvaamisen.

Kuvaus: Selaimen evästeiden käsittelyssä oli käyttöoikeusongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajoituksia.

CVE-2018-4232: nimetön tutkija, Aymeric Chaib

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Kilpailutilanne on ratkaistu parantamalla lukitusta.

CVE-2018-4192: Markus Gaasedelen, Amy Burnett ja Patrick Biernat (Ret2 Systems, Inc) yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

Kohta päivitetty 8.10.2019

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely saattoi johtaa Safarin odottamattomaan kaatumiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4214: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4204: ongelman havaitsi OSS-Fuzz, Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Richard Zhu (fluorescence)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Tyyppisekaannusongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4246: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4200: Ivan Fratric (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4201: nimetön tutkija

CVE-2018-4218: natashenka (Google Project Zero)

CVE-2018-4233: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Samuel Gross (@5aelo)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: Epäyhdenmukaisen käyttöliittymän ongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4188: YoKo Kho (@YoKoAcc) (Mitra Integrasi Informatika, PT)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi vuotaa arkaluontoisia tietoja.

Kuvaus: Tunnistetiedot lähetettiin odottamatta haettaessa CSS-maskikuvia. Ongelma korjattiin CORS-yhteensopivalla hakumenetelmällä.

CVE-2018-4190: Jun Kokatsu (@shhnjk)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Puskurin ylivuotoon liittyvä ongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4199: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Alex Plaskett, Georgi Geshev ja Fabi Beterke (MWR Labs)

Kohta päivitetty 14.6.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolisen muistin lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4222: natashenka (Google Project Zero)

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.