Tietoja iTunes 12.7.5:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.7.5:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunes 12.7.5:n Windows-versio

Julkaistu 29.5.2018

CoreGraphics

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolinen lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4194: Jihui Lu (Tencent KeenLab), Yu Zhou (Ant-financial Light-Year Security Lab)

Kohta lisätty 21.6.2018

Suojaus

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä saattoi pystyä lukemaan pysyvän laitetunnisteen.

Kuvaus: Valtuutusongelma ratkaistiin parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4224: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

Suojaus

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä saattoi pystyä muokkaamaan avainnipun tilaa.

Kuvaus: Valtuutusongelma ratkaistiin parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4225: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

Suojaus

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Paikallinen käyttäjä saattoi pystyä tarkastelemaan arkaluontoisia käyttäjätietoja.

Kuvaus: Valtuutusongelma ratkaistiin parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4226: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa evästeiden korvaamisen.

Kuvaus: Selaimen evästeiden käsittelyssä oli käyttöoikeusongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla rajoituksia.

CVE-2018-4232: nimetön tutkija, Aymeric Chaib

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Kilpailutilanne on ratkaistu parantamalla lukitusta.

CVE-2018-4192: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Markus Gaasedelen, Nick Burnett ja Patrick Biernat (Ret2 Systems, Inc)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsittely voi johtaa Safarin odottamattomaan kaatumiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4214: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4204: ongelman havaitsi OSS-Fuzz, Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Richard Zhu (fluorescence)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Tyyppisekaannusongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4246: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2018-4200: Ivan Fratric (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: Epäyhdenmukaisen käyttöliittymän ongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2018-4188: YoKo Kho (@YoKoAcc) (Mitra Integrasi Informatika, PT)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4201: nimetön tutkija

CVE-2018-4218: Natalie Silvanovich (Google Project Zero)

CVE-2018-4233: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Samuel Gross (@5aelo)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Puskurin ylivuotoon liittyvä ongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4199: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Alex Plaskett, Georgi Geshev ja Fabi Beterke (MWR Labs)

Kohta päivitetty 14.6.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi vuotaa arkaluontoisia tietoja.

Kuvaus: Tunnistetiedot lähetettiin odottamatta haettaessa CSS-maskikuvia. Ongelma korjattiin CORS-yhteensopivalla hakumenetelmällä.

CVE-2018-4190: Jun Kokatsu (@shhnjk)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolinen lukuongelma ratkaistiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4222: Natalie Silvanovich (Google Project Zero)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.