Tietoja Boot Camp 6.4.0:n Wi-Fi-päivityksen turvallisuussisällöstä

Tässä dokumentissa kerrotaan Boot Camp 6.4.0:n Wi-Fi-päivityksen turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Boot Camp 6.4.0:n Wi-Fi-päivitys

Julkaistu 5.7.2018

Wi-Fi

Saatavilla seuraavia laitteita varten, kun Boot Camp on käytössä: MacBook (loppuvuoden 2009 versiot ja uudemmat), MacBook Pro (vuoden 2010 puolivälin versiot ja uudemmat), MacBook Air (loppuvuoden 2010 versiot ja uudemmat), Mac mini (vuoden 2010 puolivälin versiot ja uudemmat), iMac (loppuvuoden 2009 versiot ja uudemmat) ja Mac Pro (vuoden 2010 puolivälin versiot ja uudemmat).

Vaikutus: Wi-Fi-alueella oleva hyökkääjä saattoi pakottaa nonce-uudelleenkäytön WPA-täsmälähetys-/PTK-asiakkaissa (avaimen uudelleenasennushyökkäykset – KRACK).

Kuvaus: Tilasiirtymien käsittelyssä oli logiikkaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2017-13077: Mathy Vanhoef (imec-DistriNet-ryhmä, KU Leuven)

CVE-2017-13078: Mathy Vanhoef (imec-DistriNet-ryhmä, KU Leuven)

Wi-Fi

Saatavilla seuraavia laitteita varten, kun Boot Camp on käytössä: MacBook (loppuvuoden 2009 versiot ja uudemmat), MacBook Pro (vuoden 2010 puolivälin versiot ja uudemmat), MacBook Air (loppuvuoden 2010 versiot ja uudemmat), Mac mini (vuoden 2010 puolivälin versiot ja uudemmat), iMac (loppuvuoden 2009 versiot ja uudemmat) ja Mac Pro (vuoden 2010 puolivälin versiot ja uudemmat).

Vaikutus: Wi-Fi-alueella ollut hyökkääjä saattoi pakottaa nonce-uudelleenkäytön WPA-monilähetys-/GTK-asiakkaissa (avaimen uudelleenasennushyökkäykset – KRACK).

Kuvaus: Tilasiirtymien käsittelyssä oli logiikkaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2017-13080: Mathy Vanhoef (imec-DistriNet-ryhmä, KU Leuven)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.