Luokkien luominen ja muokkaaminen Koulutyöt-apissa

Voit luoda ja muokata luokkia Koulutyöt-apissa Apple School Managerissa. Voit myös luoda niitä Koulutyöt-apissa.

Apple School Manager luo luokat automaattisesti, kun liität opiskelijatietojärjestelmän (SIS) tai lähetät sisältöä SFTP:n avulla. Nämä luokat ilmestyvät automaattisesti Koulutyöt-appiin. Jos luokkaa ei ole SIS- tai SFTP-lähetyksessä (esimerkiksi koulupäivän jälkeinen kerho), voit luoda luokan manuaalisesti Apple School Managerissa tai Koulutyöt-apissa.

Roolit, jotka voivat luoda ja muokata luokkia Apple School Managerissa

Ylläpitäjät, järjestelmänhallinnan vastuuhenkilöt, henkilöhallinnan vastuuhenkilöt, vastuuhenkilöt ja ohjaajat voivat luoda, muokata ja poistaa luokkia Apple School Managerissa.

Luokan luominen manuaalisesti Apple School Managerissa

1. Kirjaudu Apple School Manageriin.

2. Klikkaa sivupalkissa Luokat.

3. Klikkaa Add class button.

Add class screen
  4. Anna luokan nimi Luokan nimi -kenttään. Tämä nimi näkyy Koulutyöt-apissa opettajille ja oppilaille.

5. Voit vaihtoehtoisesti antaa lempinimen, kurssin nimen, luokan tunnuksen ja luokan numeron.

6. Valitse sijainti ja lisää sitten opettajat sekä oppilaat.

7. Klikkaa Tallenna.

Luokan luominen manuaalisesti Koulutyöt-apissa

1. Valitse iPadissa Asetukset ja kirjaudu iCloudiin ohjaajan hallitulla Apple ID:llä.

2. Avaa Koulutyöt.

3. Klikkaa Lisää luokka.

4. Kirjoita Luokan nimi -kenttään kuvaava luokan nimi, jonka avulla oppilaat ja opettajat tunnistavat luokan.

5. Valitse sijainti ja lisää sitten opettajat sekä oppilaat.

6. Klikkaa Valmis.

Luokkien muokkaaminen

Voit muokata manuaalisesti luotujen luokkien nimiä ja oppilasluetteloita joko Apple School Managerissa tai Koulutyöt-apissa.

Jos luokka on luotu automaattisesti SIS- tai SFTP-lähetyksestä, voit muokata luokan nimeä mutta et oppilasluetteloa. Koulutyöt-apissa näkyy luokan nimi, joka on johdettu SIS- tai SFTP-lähetyksessä määritetyistä Kurssin nimi- ja Luokan numero -kentistä. Voit lisätä Apple School Managerissa luokan lempinimen, joka näkyy Koulutyöt-apissa. Kun muokkaat luokan nimeä Koulutyöt-apissa, luokan lempinimi päivitetään Apple School Managerissa.

Luokkien poistaminen

Jos Koulutyöt-apissa käytettävä luokka poistetaan SIS- tai SFTP-lähetyksestä, se muunnetaan manuaaliseksi luokaksi Apple School Managerissa. Näin opettajat voivat säilyttää tai käyttää uudelleen tehtäviään uusissa luokissa.

Voit poistaa manuaaliset luokat joko Apple School Managerissa tai Koulutyöt-apissa.

Jos poistat luokan, jota on aiemmin käytetty Koulutyöt-apissa, kaikki tehtävät ja tiedot poistetaan.

Jos luokka ei näy Koulutyöt-apissa

Jos et näe Koulutyöt-apissa oikeita luokkia, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Varmista, että luokat näkyvät Apple School Managerissa.

2. Siirry iPadissa kohtaan Asetukset.

3. Varmista, että olet kirjautunut sisään oikealla hallitulla Apple ID:llä.

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa Koulutyöt-apin nimi on Classwork.