Luokkien luominen ja muokkaaminen Koulutyöt-appia varten Apple School Managerissa

Jos sinulla on vaadittavat käyttöoikeudet, voit käsin luoda ja muokata luokkia Koulutyöt-appia varten Apple School Managerissa.

Apple School Manager luo luokat automaattisesti, kun liität oppilastietojärjestelmän (SIS) tai lähetät sisältöä SFTP:n avulla. Nämä luokat näkyvät Koulutyöt-apissa automaattisesti ja voit käyttää Apple School Manageria niiden nimien muokkaamiseen. Jos luokkaa ei ole SIS- tai SFTP-lähetyksessä (esimerkiksi koulupäivän jälkeinen kerho), voit luoda luokan käsin.

Roolit, joilla voi luoda ja muokata luokkia

Ylläpitäjät, järjestelmänhallinnan vastuuhenkilöt, henkilöhallinnan vastuuhenkilöt, vastuuhenkilöt ja ohjaajat voivat luoda, muokata ja poistaa luokkia Apple School Managerissa.

Luokan luominen käsin

1. Kirjaudu Apple School Manageriin.
  2. Klikkaa sivupalkissa Luokat.
  3. Klikkaa Lisää luokka -painike.
    Lisää luokka -näyttö
  4. Anna luokan nimi Luokan nimi -kenttään. Tämä nimi näkyy Koulutyöt-apissa opettajille ja oppilaille.
  5. Voit vaihtoehtoisesti antaa kurssin nimen, luokan tunnuksen ja luokan numeron.
  6. Valitse sijainti ja lisää sitten opettajat sekä oppilaat.
  7. Klikkaa Tallenna.

Luokkien muokkaaminen

Voit muokata luokkia, jotka sinä itse tai muut ovat luoneet käsin sijainnissasi.

Jos luokka on luotu automaattisesti SIS- tai SFTP-lähetyksestä, voit muokata luokan nimeä, joka näkyy Koulutyöt-apissa. Oletusasetuksena luokan nimi kopioidaan Kurssin nimi- ja Luokan numero -kentistä, jotka on määritetty SIS:ssä tai SFTP:ssä.

Luokkien poistaminen

Jos Koulutyöt-apissa käytettävä luokka poistetaan SIS- tai SFTP-lähetyksestä, se muunnetaan manuaaliseksi luokaksi Apple School Managerissa. Näin opettajat voivat säilyttää tai käyttää uudelleen tehtäviään uusissa luokissa.

Jos poistat Apple School Managerissa luokan, jota käytettiin aiemmin Koulutyöt-apissa, kaikki sen tehtävät ja tiedot poistetaan.

Jos luokka ei näy Koulutyöt-apissa

Jos et näe Koulutyöt-apissa oikeita luokkia, kokeile seuraavia ohjeita:

1. Varmista, että luokat näkyvät Apple School Managerissa.
  2. Siirry iPadissa kohtaan Asetukset.
  3. Varmista, että olet kirjautunut sisään oikealla hallitulla Apple ID:llä.

Australiassa ja Uudessa-Seelannissa Koulutyöt-apin nimi on Classwork.