Tietoja suojauspäivityksen 2018-001 Swift 4.1.1 Ubuntu 14.04:lle turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan suojauspäivityksen 2018-001 Swift 4.1.1 Ubuntu 14.04:lle turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Suojauspäivitys 2018-001 Swift 4.1.1 Ubuntu 14.04:lle

Julkaistu 4.5.2018

Swift Ubuntulle

Saatavuus: Ubuntu 14.04

Ei vaikutusta: Ubuntu 16.04 ja Ubuntu 16.10

Vaikutus: Prosessi saattoi saada pääkäyttöoikeudet ja suorittaa mielivaltaista koodia.

Kuvaus: Ubuntu 14.04:n tietyissä Swift-versioissa esiintyi ongelma, joka latasi kirjastoihin kirjoitus- ja suoritusoikeuksia. Ongelma on ratkaistu parantamalla oikeuksia.

CVE-2018-4220: Apple

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.