Tietoja iOS 11.3.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iOS 11.3.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iOS 11.3.1

Julkaistu 24.4.2018

Kaatumisen raportoija

Saatavuus: iPhone 5s ja uudemmat, iPad Air ja uudemmat ja iPod touch (6. sukupolvi)

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä hankkimaan laajennetut käyttöoikeudet.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla virheiden käsittelyä.

CVE-2018-4206: Ian Beer (Google Project Zero)

LinkPresentation

Saatavuus: iPhone 5s ja uudemmat, iPad Air ja uudemmat ja iPod touch (6. sukupolvi)

Vaikutus: Haitallisen tekstiviestin käsittely saattoi aiheuttaa käyttöliittymän väärentämisen.

Kuvaus: URL-osoitteiden käsittelyssä oli väärennysongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4187: Tencentin Security Platform Departmentin Zhiyang Zeng (@Wester), Roman Mueller (@faker_)

WebKit

Saatavuus: iPhone 5s ja uudemmat, iPad Air ja uudemmat ja iPod touch (6. sukupolvi)

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla tilan hallintaa.

CVE-2018-4200: Ivan Fratric (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: iPhone 5s ja uudemmat, iPad Air ja uudemmat ja iPod touch (6. sukupolvi)

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4204: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Richard Zhu (fluorescence), ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.