Tietoja iTunes 12.7.4:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.7.4:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunes 12.7.4:n Windows-versio

Julkaistu 29.3.2018

Suojaus

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haittaohjelma saattoi pystyä hankkimaan laajemmat käyttöoikeudet.

Kuvaus: Puskurin ylivuoto on korjattu parantamalla koon tarkistusta.

CVE-2018-4144: Abraham Masri (@cheesecakeufo)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2018-4101: Yuan Deng (Ant-financial Light-Year Security Lab)

CVE-2018-4114: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

CVE-2018-4118: Jun Kokatsu (@shhnjk)

CVE-2018-4119: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija

CVE-2018-4120: Hanming Zhang (@4shitak4) (Qihoo 360 Vulcan Team)

CVE-2018-4121: Natalie Silvanovich (Google Project Zero)

CVE-2018-4122: WanderingGlitch (Trend Micron Zero Day Initiative)

CVE-2018-4125: WanderingGlitch (Trend Micron Zero Day Initiative)

CVE-2018-4127: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija

CVE-2018-4128: Zach Markley

CVE-2018-4129: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä likemeng (Baidu Security Lab)

CVE-2018-4130: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Omair

CVE-2018-4161: WanderingGlitch (Trend Micron Zero Day Initiative)

CVE-2018-4162: WanderingGlitch (Trend Micron Zero Day Initiative)

CVE-2018-4163: WanderingGlitch (Trend Micron Zero Day Initiative)

CVE-2018-4165: Hanming Zhang (@4shitak4) (Qihoo 360 Vulcan Team)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton indeksointityyppien vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Javascript-ytimen toiminnon käsittelyssä oli järjestelmän indeksointiongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

CVE-2018-4113: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi pystyä aiheuttamaan palveluneston.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4146: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallinen verkkosivusto saattoi vuotaa tietoja eri alkuperien kesken.

Kuvaus: Nouto-APIssa oli ristikkäistä alkuperää oleva ongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2018-4117: nimetön tutkija, nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

CVE-2018-4207: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 2.5.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

CVE-2018-4208: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 2.5.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

CVE-2018-4209: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 2.5.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Odottamaton indeksointityyppien vuorovaikutus aiheutti virheen.

Kuvaus: Javascript-ytimen toiminnon käsittelyssä oli järjestelmän indeksointiongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

CVE-2018-4210: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 2.5.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

CVE-2018-4212: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 2.5.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Odottamaton vuorovaikutus aiheutti ASSERT-virheen.

Kuvaus: Ongelma on ratkaistu parantamalla tarkistuksia.

CVE-2018-4213: ongelman havaitsi OSS-Fuzz

Kohta lisätty 2.5.2018

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.