Tietoja Safari 11.0.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 11.0.2:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Safari 11.0.2

Julkaistu 8.1.2018

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6 ja macOS Sierra 10.12.6

Kuvaus: Safari 11.0.2 sisältää suojausparannuksia, jotka lieventävät Spectren (CVE-2017-5753 ja CVE-2017-5715) vaikutuksia.

Haluamme kiittää avusta seuraavia: Jann Horn (Google Project Zero) ja Paul Kocher yhteistyössä Daniel Genkinin (University of Pennsylvania ja University of Maryland) kanssa, Daniel Gruss (Graz University of Technology), Werner Haas (Cyberus Technology), Mike Hamburg (Rambus, Cryptography Research Division), Moritz Lipp (Graz University of Technology), Stefan Mangard (Graz University of Technology), Thomas Prescher (Cyberus Technology), Michael Schwarz (Graz University of Technology) ja Yuval Yarom (University of Adelaide ja Data61).

Tarkista Maciin asennettu Safarin versio seuraavasti:

1. Avaa Safari.
  2. Valitse Safari > Tietoja: Safari.
  3. Jos Safarin uusin versio 11.0.2 on asennettu, näet seuraavaa:
    Versio 11.0.2 (11604.4.7.1.6) OS X El Capitan 10.11.6:ssa
    Versio 11.0.2 (12604.4.7.1.6) macOS Sierra 10.12.6:ssa

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.