Tietoja macOS High Sierra 10.13.2:n lisäpäivityksen turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan macOS High Sierra 10.13.2:n lisäpäivityksen turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

macOS High Sierra 10.13.2:n lisäpäivitys

Julkaistu 8.1.2018

Saatavuus: macOS High Sierra 10.13.2

Kuvaus: macOS High Sierra 10.13.2:n lisäpäivitys sisältää Safari- ja WebKit-tietoturvaparannuksia, joilla lievennetään Spectren vaikutuksia (CVE-2017-5753 ja CVE-2017-5715).

Haluamme kiittää avusta Jann Hornia (Google Project Zero) sekä Paul Kocheria, joka on tehnyt yhteistyötä seuraavien kanssa: Daniel Genkin (University of Pennsylvania ja University of Maryland), Daniel Gruss (Graz University of Technology), Werner Haas (Cyberus Technology), Mike Hamburg (Rambus, Cryptography Research Division), Moritz Lipp (Graz University of Technology), Stefan Mangard (Graz University of Technology), Thomas Prescher (Cyberus Technology), Michael Schwarz (Graz University of Technology) ja Yuval Yarom (University of Adelaide ja Data61).

macOS High Sierra 10.13.2:n lisäpäivityksen asentaminen päivittää Safarin versioon 11.0.2 (13604.4.7.1.6) tai versioon 11.0.2 (13604.4.7.10.6).

Voit tarkistaa Maciin asennetun Safari-version seuraavasti:

1. Avaa Safari.
  2. Valitse Safari > Tietoja: Safari.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.