Seuraavaksi kuunneltavien kappaleiden lisääminen toistojonoon

Voit muuttaa Musiikki-apissa tai iTunesissa toistettavien kappaleiden järjestystä manuaalisesti tai laittaa kappaleita toistojonoon Apple TV:ssä tai HomePodissa.

iPhone X, jossa toistetaan animaatiota pyyhkäisemisestä ylöspäin Musiikki-apin Toistossa nyt -näytössä. Jason Mrazin kappaleen ”Have It All” toisto on keskeytetty.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

1. Etsi iOS-laitteen Musiikki-apissa tai Androidin1 Apple Music -apissa kappale, albumi tai soittolista, jonka haluat kuunnella parhaillaan toistettavan sisällön jälkeen.
  2. Käytä 3D Touchia painamalla kohdetta voimakkaasti tai paina kohdetta pitkään ja napauta sitten  Toista seuraava tai  Toista myöhemmin2. Voit myös napauttaa albumia tai soittolistaa, napauttaa Lisävalinnat-kuvake iOS-laitteessa tai Lisää valintoja -kuvake Android-laitteessa ja valita  Toista seuraava tai  Toista myöhemmin2.

Albumissa tai soittolistalla olevat kappaleet lisätään Seuraavaksi-jonoon. Kappaleet, jotka haluat toistaa seuraavaksi, näkyvät jonon alussa, kun taas ne kappaleet, jotka haluat toistaa myöhemmin, näkyvät jonon lopussa.

Jos haluat tarkastella Seuraavaksi-jonoa, napauta näytön alaosassa olevaa soitinta tai pyyhkäise siitä ylös, niin Toistossa nyt avautuu ja voit vierittää alas. Voit järjestää jonon uudelleen painamalla Järjestä uudelleen -kuvake iOS-laitteessa tai Järjestä uudelleen -kuvake Androidissa ja vetämällä sitten kappaleita ylös- tai alaspäin. Jos haluat poistaa kohteen Seuraavaksi-kohdasta, pyyhkäise sen päällä vasemmalle ja napauta Poista.

Jos valitset uuden albumin tai soittolistan toistamisen, näet vaihtoehdon Seuraavaksi-jonon säilyttämiseksi tai tyhjentämiseksi.

1. Voit myös luoda jonon podcastien jaksoille iOS-laitteessa Podcastit-apissa.

2. Jonossa olevien kohteiden määrästä riippuen  Toista myöhemmin -kuvaketta ei ehkä näy.

Mac tai Windows-tietokone

Mac-kannettava, jossa on auki iTunes-ikkuna. Seuraavaksi-jono on auki ja valittuna.

1. Etsi iTunesissa kappale, albumi tai soittolista, jonka haluat kuunnella parhaillaan toistettavan sisällön jälkeen.
  2. Klikkaa kohdetta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Toista seuraavaksi tai Toista myöhemmin3

Kappaleet, jotka haluat toistaa seuraavaksi, näkyvät jonon alussa, kun taas ne kappaleet, jotka haluat toistaa myöhemmin, näkyvät jonon lopussa.

Jos haluat tarkastella Seuraavaksi-kohtaa, klikkaa Seuraavaksi-painike iTunes-ikkunan yläosassa. Voit järjestää jonon uudelleen klikkaamalla kappaletta, pitämällä sitä painettuna ja vetämällä sitä sitten ylös- tai alaspäin jonossa. Jos haluat poistaa kohteen Seuraavaksi-kohdasta, pidä osoitinta kohteen päällä ja klikkaa Poista-kuvake vasemmassa yläkulmassa.

Jos valitset uuden albumin tai soittolistan toistamisen, näet vaihtoehdon Seuraavaksi-jonon säilyttämiseksi tai tyhjentämiseksi.

3. Jonossa olevien kohteiden määrästä riippuen Toista myöhemmin -kuvaketta ei ehkä näy.

iPhone X, jossa äänen vaihtaja on auki Ohjauskeskuksessa.

Apple TV tai HomePod

Jos lähelläsi on Apple TV tai HomePod ja olet Apple Music -tilaaja, voit hallita seuraavaksi toistettavaa sisältöä iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apin avulla.4

Avaa iOS-laitteen Musiikki-appi. Avaa Toistossa nyt napauttamalla näytön alaosassa olevaa soitinta tai pyyhkäisemällä siitä ylös, ja napauta sitten AirPlay-kuvake. Näet jokaisen Apple TV:n tai HomePodin kortin erikseen. Lisäksi näet päävalinnat AirPlayn käyttämiseksi äänen suoratoistamiseen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista toiseen laitteeseen. Napauta sen laitteen korttia, jota haluat hallita.

Kun olet napauttanut laitteen korttia, Musiikki-apissa näkyvät tiedot vastaavat kyseisessä Apple TV:ssä tai HomePodissa toistettavaa sisältöä sekä sen Seuraavaksi-jonoa.

Sisältö, jonka haluat toistaa seuraavaksi tai myöhemmin tai siirtää ylös- tai alaspäin Seuraavaksi-jonossa, vaikuttaa kyseisen laitteen toistojärjestykseen.

Jos käytössäsi on toinen Apple TV tai HomePod eri huoneessa, voit luoda erillisen jonon kyseisille laitteille.5

4. Voit valita seuraavaksi toistettavan sisällön iTunesista Macissa klikkaamalla AirPlay-kuvake.

5. Voit myös valita seuraavaksi toistettavan sisällön eri Apple TV:stä. Paina Koti-valikossa Toisto/tauko-painike ja pidä sitä painettuna Siri Remote -kaukosäätimellä tai Apple TV Remote -kaukosäätimellä. Pyyhkäise kosketuspinnalla sitten oikealle, niin näet lisää äänen kohteita.

Jaettujen jonojen luominen

Jos olet ystävän luona tai sinulla on vieraita kylässä, voitte jakaa Apple TV:n tai HomePodin Seuraavaksi-jonon hallinnan6. Kullakin seuraavaksi toistettavaa sisältöä hallitsevalla vieraalla on oltava Apple Music. Jos et ole tilaaja, voit vaihtaa vain jonossa olevien kappaleiden järjestystä.

Avaa iOS-laitteen Musiikki-appi. Napauta näytön alaosassa olevaa soitinta tai pyyhkäise siitä ylös, niin Toistossa nyt avautuu. Napauta sitten AirPlay-kuvake ja sen laitteen korttia, jonka jonoa haluat hallita.

Jos joku tekee muutoksia seuraavaan Seuraavaksi-jonoon, muutokset näkyvät muiden käyttäjien laitteilla heidän hallitessaan jaetun Apple TV:n tai HomePodin Seuraavaksi-jonoa.

6. Hallinnan jakaminen edellyttää iOS:n uusinta versiota.