Seuraavaksi kuunneltavien kappaleiden lisääminen toistojonoon

Voit muuttaa Musiikki-apissa tai iTunesissa toistettavien kappaleiden järjestystä manuaalisesti tai laittaa kappaleita toistojonoon Apple TV:ssä tai HomePodissa.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-puhelin

Etsi Musiikki-apissa kappale, albumi tai soittolista, jonka haluat kuunnella parhaillaan toistettavan sisällön jälkeen. Käytä 3D Touchia painamalla kohdetta voimakkaasti ja napauta Toista seuraavaksi tai Toista myöhemmin. Jos et käytä 3D Touchia, napauta albumia tai soittolistaa, napauta sitten Lisävalinnat iOS-laitteessa tai Lisää valintoja Android-puhelimessa ja valitse Toista seuraavaksi tai Toista myöhemmin. Albumissa tai soittolistalla olevat kappaleet lisätään Seuraavaksi-jonoon. Kappaleet, jotka haluat toistaa seuraavaksi, näkyvät jonon alussa, kun taas ne kappaleet, jotka haluat toistaa myöhemmin, näkyvät jonon lopussa.

Jos haluat tarkastella Seuraavaksi-jonoa, napauta näytön alaosassa olevaa soitinta tai pyyhkäise siitä ylös, niin Toistossa nyt avautuu ja voit vierittää alas. Voit järjestää jonon uudelleen painamalla valikko ja vetämällä sitten kappaleita ylös- tai alaspäin. Jos haluat poistaa kohteen Seuraavaksi-kohdasta, pyyhkäise sen päällä vasemmalle ja napauta Poista.

Jos valitset uuden albumin tai soittolistan toistamisen, näet vaihtoehdon Seuraavaksi-jonon säilyttämiseksi tai tyhjentämiseksi.

Voit myös luoda jonon podcastien jaksoille iPhonen, iPadin tai iPod touchin Podcastit-apissa.

Mac tai Windows-tietokone

Etsi iTunesissa kappale, albumi tai soittolista, jonka haluat kuunnella parhaillaan toistettavan sisällön jälkeen. Klikkaa kohdetta hiiren oikealla painikkeella ja valitse Toista seuraavaksi tai Toista myöhemmin. Kappaleet, jotka haluat toistaa seuraavaksi, näkyvät jonon alussa, kun taas ne kappaleet, jotka haluat toistaa myöhemmin, näkyvät jonon lopussa.

Jos haluat tarkastella Seuraavaksi-kohtaa, klikkaa  iTunes-ikkunan yläosassa. Voit järjestää jonon uudelleen klikkaamalla kappaletta, pitämällä sitä painettuna ja vetämällä sitä sitten ylös- tai alaspäin jonossa. Jos haluat poistaa kohteen Seuraavaksi-kohdasta, pidä osoitinta kohteen päällä ja klikkaa  vasemmassa yläkulmassa.

Jos valitset uuden albumin tai soittolistan toistamisen, näet vaihtoehdon Seuraavaksi-jonon säilyttämiseksi tai tyhjentämiseksi.

Apple TV tai HomePod

Jos lähelläsi on Apple TV tai HomePod ja olet Apple Music -tilaaja, voit hallita seuraavaksi toistettavaa sisältöä iPhonen, iPadin tai iPod touchin Musiikki-apin avulla.

Avaa iOS-laitteen Musiikki-appi. Avaa Toistossa nyt napauttamalla näytön alaosassa olevaa soitinta tai pyyhkäisemällä siitä ylös, ja napauta sitten . Näet jokaisen Apple TV:n tai HomePodin kortin erikseen. Lisäksi näet päävalinnat AirPlayn käyttämiseksi äänen suoratoistamiseen iPhonesta, iPadista tai iPod touchista toiseen laitteeseen. Napauta sen laitteen korttia, jota haluat hallita.

Kun olet napauttanut laitteen korttia, Musiikki-apissa näkyvät tiedot vastaavat kyseisessä Apple TV:ssä tai HomePodissa toistettavaa sisältöä sekä sen Seuraavaksi-jonoa.

Sisältö, jonka haluat toistaa seuraavaksi tai myöhemmin tai siirtää ylös- tai alaspäin Seuraavaksi-jonossa, vaikuttaa kyseisen laitteen toistojärjestykseen.

Jos käytössäsi on toinen Apple TV tai HomePod eri huoneessa, voit luoda erillisen jonon kyseisille laitteille.

Voit valita seuraavaksi toistettavan sisällön iTunesista Macissa klikkaamalla .

Voit myös valita seuraavaksi toistettavan sisällön eri Apple TV:stä. Paina Koti-valikossa  ja pidä sitä painettuna Siri Remote -kaukosäätimellä tai Apple TV Remote -kaukosäätimellä. Pyyhkäise kosketuspinnalla sitten oikealle, niin näet lisää äänen kohteita.

Jaettujen jonojen luominen

Jos olet ystävän luona tai sinulla on vieraita kylässä, voitte jakaa Apple TV:n tai HomePodin Seuraavaksi-jonon hallinnan. Kullakin seuraavaksi toistettavaa sisältöä hallitsevalla vieraalla on oltava Apple Music. Jos et ole tilaaja, voit vaihtaa vain jonossa olevien kappaleiden järjestystä.

Avaa iOS-laitteen Musiikki-appi. Napauta näytön alaosassa olevaa soitinta tai pyyhkäise siitä ylös, niin Toistossa nyt avautuu. Napauta sitten  ja sen laitteen korttia, jonka jonoa haluat hallita.

Jos joku tekee muutoksia seuraavaan Seuraavaksi-jonoon, muutokset näkyvät muiden käyttäjien laitteilla heidän hallitessaan jaetun Apple TV:n tai HomePodin Seuraavaksi-jonoa.

Hallinnan jakaminen edellyttää iOS:n uusinta versiota.