Seuraavaksi kuunneltavien kappaleiden lisääminen toistojonoon

Apple Music -apilla voit asettaa kuunneltavaa musiikkia jonoon. Voit antaa ystäviesi lisätä musiikkia jonoosi. Voit myös siirrellä toistojonoasi edestakaisin iPhonen HomePodin välillä ja jatkaa kuuntelua eri laitteilla siitä, mihin jäit.

Musiikin lisääminen Seuraa­vaksi-jonoon

Seuraa alla olevia laitettasi koskevia ohjeita.

iPhone, iPad, iPod touch tai Android-laite

1. Avaa Apple Music -appi ja toista kappale, albumi tai soittolista.
  2. Etsi musiikkia, jota haluat lisätä Seuraavaksi-jonoon.
    • Jos haluat lisätä albumin tai soittolistan, avaa se. Napauta iPhonessa, iPadissa tai iPod touchissa Lisää-vaihtoehtoa Lisävalinnat-kuvake. Napauta Android-laitteessa Lisää-vaihtoehtoa Lisävalinnat-kuvake.
    • Voit lisätä kappaleen painamalla sitä ja pitämällä sitä painettuna.
  3. Napauta Toista seuraavaksi  tai Toista myöhemmin .

Seuraavaksi-jonon hallinta

Avaa Toistossa nyt napauttamalla parhaillaan soivaa kappaletta näytön alareunassa ja sitten Seuraavaksi-vaihtoehtoa  . Tässä voit:

• järjestää jonon uudelleen: paina kappaleen vieressä olevaa Järjestä uudelleen -kuvaketta ja vedä sitä sitten ylös- tai alaspäin.
  • poistaa kappaleen: pyyhkäise vasemmalle kappaleen yli ja napauta sitten Poista-vaihtoehtoa.
  • tarkastella kuunteluhistoriaasi: vieritä ylöspäin Historia-kohtaan, niin voit tarkastella kuuntelemaasi musiikkia.

Jos toistat uutta albumia tai soittolistaa, näkyvissä on vaihtoehto, jolla voi säilyttää Seuraavaksi-jonon tai tyhjentää sen.

Mac tai Windows-tietokone

1. Avaa Apple Music -appi Macissa. Avaa Windows-tietokoneessa iTunesin Windows-versio.
  2. Toista kappale, albumi tai soittolista.
  3. Etsi musiikkia, jota haluat lisätä Seuraavaksi-jonoon.
  4. Klikkaa Macissa kappaleen, albumin tai soittolistan vieressä olevaa Lisää  -vaihtoehtoa. Klikkaa Windows-tietokoneessa kappaletta, albumia tai soittolistaa hiiren kakkospainikkeella.
  5. Valitse Toista seuraavaksi tai Toista myöhemmin.

Seuraavaksi-jonon hallinta

Klikkaa Seuraavaksi-vaihtoehtoa  ikkunan oikeassa yläkulmassa. Tässä voit:

• järjestää jonon uudelleen: vedä kappaletta ylös- tai alaspäin.
  • poistaa kappaleen: aseta osoitin kappaleen päälle ja klikkaa Poista-vaihtoehtoa Poista-kuvake.

Jos toistat uutta albumia tai soittolistaa, näkyvissä on vaihtoehto, jolla voi säilyttää Seuraavaksi-jonon tai tyhjentää sen.

Apple TV tai HomePod

Jos olet Apple Music -tilaaja, voit lisätä musiikkia Apple TV:n tai HomePodin jonoon iPhonen, iPadin tai iPod touchin Apple Music -apilla.

1. Yhdistä iPhone, iPad tai iPod touch samaan Wi-Fi-verkkoon, jossa Apple TV tai HomePod on.
  2. Avaa Apple Music -appi ja avaa sitten Toistossa nyt napauttamalla näytön alaosassa olevaa soitinta.
  3. Valitse AirPlay .
  4. Vieritä ja napauta HomePod- tai Apple TV -korttia. Palaa sitten Apple Music -appiin napauttamalla korttia uudelleen. Kyseisen laitteen Seuraavaksi-jono tulee näkyviin.
  5. Etsi musiikkia, jota haluat lisätä Seuraavaksi-jonoon.
    • Jos haluat lisätä albumin tai soittolistan, avaa se ja napauta sitten oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää-vaihtoehtoa Lisävalinnat-kuvake.
    • Voit lisätä kappaleen painamalla sitä ja pitämällä sitä painettuna.
  6. Napauta Toista seuraavaksi  tai Toista myöhemmin .

Seuraavaksi-jonon ohjauksen jakaminen

Jos olet ystävän luona tai sinulla on vieraita kylässä, voitte jakaa Apple TV:n tai HomePodin Seuraavaksi-jonon hallinnan. Kaikille tarvitaan Apple Music -tilaus ja iPhone, iPad tai iPod touch, joka on muodostanut yhteyden samaan Wi-Fi-verkkoon kuin HomePod tai Apple TV.

1. Avaa Apple Music -appi ja avaa sitten Toistossa nyt napauttamalla näytön alaosassa olevaa soitinta.
  2. Valitse AirPlay .
  3. Vieritä ja napauta HomePod- tai Apple TV -korttia. Palaa sitten Apple Music -appiin napauttamalla korttia uudelleen. Kyseisen laitteen Seuraavaksi-jono tulee näkyviin.
  4. Etsi musiikkia, jota haluat lisätä Seuraavaksi-jonoon.
    • Jos haluat lisätä albumin tai soittolistan, napauta oikeassa yläkulmassa olevaa Lisää-vaihtoehtoa Lisävalinnat-kuvake.
    • Voit lisätä kappaleen painamalla sitä ja pitämällä sitä painettuna.
  5. Napauta Toista seuraavaksi  tai Toista myöhemmin .

Seuraavaksi-jonon siirtäminen iPhonen ja HomePodin välillä

Päivitä HomePodisi ja iPhonesi uusimpaan iOS-versioon. Voit sitten siirtää kuuntelemaasi sisältöä kahden laitteen välillä automaattisesti tai yhdellä napautuksella.

• Jos haluat siirtää iPhonessa toistettavan sisällön HomePodiin, tuo iPhonesi noin metrin päähän HomePodista. Napauta sitten iPhonessa näkyvää viestiä, jolla sisältö siirretään toistettavaksi HomePodissa.
  • Jos haluat, että toistettavaa sisältöä siirretään iPhonen ja HomePodin välillä automaattisesti, pidä iPhoneasi HomePodin yläosan lähellä.

HomePod ei ole saatavilla kaikissa maissa tai kaikilla alueilla.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.