Tietoja iCloudin Windows-version 7.2 turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 7.2:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iCloudin Windows-versio 7.2

Julkaistu 13.12.2017

APNS-palvelin

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa ollut hyökkääjä pystyi seuraamaan käyttäjää.

Kuvaus: Asiakasvarmenteiden käytössä oli tietosuojaongelma. Tämä ongelma on korjattu uusitulla protokollalla.

CVE-2017-13864: FURIOUSMAC Team (United States Naval Academy)

Kohta päivitetty 21.12.2017

CFNetwork Session

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7172: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Richard Zhu (fluorescence)

Kohta lisätty 22.1.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-13885: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä 360 Security

Kohta lisätty 22.1.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7165: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä 360 Security

Kohta lisätty 22.1.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-13884: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä 360 Security

Kohta lisätty 22.1.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa käyttöliittymän väärentämisen.

Kuvaus: Uudelleenohjausvastaukset 401 Unauthorized -virheeseen saattoivat sallia haitallisen verkkosivuston virheellisesti näyttää lukkokuvakkeen yhdistelmäsisällön kohdalla. Ongelma on ratkaistu parantamalla URL-osoitteiden näyttölogiikkaa.

CVE-2017-7153: Jerry Decime

Kohta lisätty 11.1.2018

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7156: Yuan Deng (Ant-financial Light-Year Security Lab)

CVE-2017-7157: nimetön tutkija

CVE-2017-13856: Jeonghoon Shin

CVE-2017-13870: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Tencent Keen Security Lab (@keen_lab)

CVE-2017-13866: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Tencent Keen Security Lab (@keen_lab)

CVE-2017-7160: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Richard Zhu (fluorescence)

Kohta päivitetty 10.1.2018

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.