Tietoja Safari 11.0.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 11.0.2:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Safari 11.0.2

Julkaistu 6.12.2017

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.2

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-13885: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä 360 Security

Kohta lisätty 22.1.2018

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.2

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7165: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä 360 Security

Kohta lisätty 22.1.2018

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.2

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-13884: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä 360 Security

Kohta lisätty 22.1.2018

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.2

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa käyttöliittymän väärentämisen.

Kuvaus: Uudelleenohjausvastaukset 401 Unauthorized -virheeseen saattoivat sallia haitallisen verkkosivuston virheellisesti näyttää lukkokuvakkeen yhdistelmäsisällön kohdalla. Ongelma on ratkaistu parantamalla URL-osoitteiden näyttölogiikkaa.

CVE-2017-7153: Jerry Decime

Kohta lisätty 11.1.2018

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.2

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7156: Yuan Deng (Ant-financial Light-Year Security Lab)

CVE-2017-7157: nimetön tutkija

CVE-2017-13856: Jeonghoon Shin

CVE-2017-13870: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Tencent Keen Security Lab (@keen_lab)

CVE-2017-7160: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Richard Zhu (fluorescence)

CVE-2017-13866: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Tencent Keen Security Lab (@keen_lab)

Kohta päivitetty 10.1.2018

WebKit-verkkoinspektori

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13.2

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Web Inspectorissa oli komennonsyöttöongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla erikoismerkkien ohjausta.

CVE-2017-7161: Mitin Svyat

Kohta lisätty 10.1.2018

Kiitokset

WebKit

Haluamme kiittää Yiğit Can YILMAZia (@yilmazcanyigit) ja Abhinash Jainia (@abhinashjain) heidän avustaan.

Kohta lisätty 14.2.2018, päivitetty 9.4.2018

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.