Sirin äänen tai kielen vaihtaminen

Lue, miten Sirin ääni ja kieli vaihdetaan.

Siri iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa

Voit mukauttaa Sirin tunnistamaan pyyntösi ja vastaamaan halutulla kielellä, äänellä ja murteella. Sirin kielen voi asettaa poikkeamaan laitteen kielestä.

Voit vaihtaa Sirin kielen ja äänen muuttamalla laitteen Siri-asetuksia:

• iPhone, iPad tai iPod touch: valitse Asetukset > Siri ja haku.
  • Mac, jossa on macOS Sierra tai uudempi: valitse Omenavalikko > Järjestelmäasetukset ja klikkaa Siri.

Muuta Sirin pyyntöihin ja vastauksiin käyttämä kieli Kieli-asetuksen avulla. Muuta Sirin äänen sukupuoli tai murre Sirin ääni -asetuksen avulla.

Sirin ääni -vaihtoehdot sukupuolen ja murteen muuttamiseksi riippuvat valitusta kielestä. Jotkut kielet tukevat vain naisen tai miehen ääntä tai kumpaakin. Jotkut kielet, kuten englanti, espanja ja ranska, tukevat eri murteita. Kun esimerkiksi valitaan englanti Yhdysvalloissa, Siri voi puhua joko amerikkalaisella, isobritannialaisella tai australialaisella aksentilla.

Lue lisätietoja Siristä iPhonessa, iPadissa, iPod touchissa ja Macissa.

Siri Apple Watchissa ja Apple TV:ssä (4. sukupolvi tai uudempi)

Siri käyttää Apple Watchissa iPhonessa valitsemaasi kieltä ja ääntä. Siri voi puhua sinulle vain Apple Watch Series 3:ssa. Aiemmissa Apple Watch -malleissa Sirin vastaukset näkyvät näytöllä tekstinä tai kuvina. Lue lisätietoja Siristä Apple Watchissa.

Apple TV:ssä (4. sukupolvi tai uudempi) Siri käyttää Apple TV:ssä valitsemaasi kieltä. Siri ei puhu Apple TV:ssä. Lue lisätietoja Siristä Apple TV:ssä (4. sukupolvi tai uudempi)