Sirin äänen tai kielen vaihtaminen

Lue, miten Sirin ääni ja kieli vaihdetaan.

iPhone, iPad tai iPod touch

Avaa Asetukset > Siri ja haku.

Napauta Kieli ja valitse kieli, jota Siri käyttää pyynnöissä ja vastauksissa.

Napauttamalla Siri-ääni voit vaihtaa äänen, jolla Siri puhuu.

Jos haluat kuulla Sirin puhutut vastaukset laitteessasi, napauta Asetukset > Siri ja haku > Sirin vastaukset.

Mac

Jos sinulla on Mac, jossa on macOS Sierra tai uudempi, avaa Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Siri. Tässä kohdassa voit valita seuraavat:

• Kieli: Valitse kieli, jota Siri käyttää pyynnöissä ja vastauksissa.
  • Äänen variantti: Muuta Sirin käyttämän kielen varianttia.
  • Siri-ääni: Vaihda ääni, jolla Siri puhuu.
  • Puhepalaute: Ota puhepalaute käyttöön, jos haluat kuulla Sirin puhevastaukset. Jos poistat sen käytöstä, et kuule puhevastausta, mutta näet Sirin vastauksen Siri-ikkunassa.

Apple Watch

Siri käyttää samaa kieltä ja ääntä Apple Watchissa kuin iPhonessa. Apple Watch Series 3:ssa tai uudemmassa Siri voi vastata puheella. Valitse Apple Watchissa Asetukset > Siri.

Aiemmissa Apple Watch -malleissa Siri näyttää vastaukset ruudulla tekstinä tai kuvina. Lue lisätietoja Siristä Apple Watchissa.

Apple TV 4K ja Apple TV HD

Siri käyttää Apple TV 4K:lle tai Apple TV HD:lle määritettyä kieltä. Voit vaihtaa Sirin käyttämän kielen kohdassa Asetukset > Yleiset. Valitse Siri-kohdassa Kieli ja sitten kieli.

Siri ei puhu Apple TV:ssä, mutta käsittelee pyyntösi ja näyttää tulokset näytöllä.

Lue lisätietoja Sirin käytöstä Apple TV 4K:lla ja Apple TV HD:llä.