Workflow-apin käyttäminen iPhonella, iPadilla ja Apple Watchilla

Workflow-apin avulla voit automatisoida iPhonen, iPadin ja Apple Watchin toiminnot.

Workflow on automatisointityökalu, jonka avulla voit luoda tehokkaita työnkulkuja vetämällä ja pudottamalla toimintojen yhdistelmiä. Workflow sisältää satoja toimintoja, jotka ovat yhteentoimivia laitteessasi olevien appien ja sisältöjen kanssa. Appi avaa iPhonen, iPadin ja Apple Watchin käytölle uusia mahdollisuuksia.

Mikä työnkulku on?

Työnkulku on tietyn tehtävän suorittamiseen käytettävä toimintojen sarja. Työnkuluilla voidaan yksinkertaistaa jokapäiväisiä tehtäviä yhdistämällä monta, jopa eri apeilla toteutettavaa vaihetta yhdeksi napautukseksi.

Työnkuluilla voi automatisoida erilaisia toimintoja. Voit esimerkiksi pyytää reittiohjeet kalenterisi seuraavaan tapahtumaan, siirtää tekstiä yhdestä apista toiseen tai jopa luoda kuluraportteja.

Mikä toiminto on?

Toiminto on työnkulun rakenneosa. Jokainen työnkulku muodostuu toimintojen sarjasta, ja jokainen toiminto on yksittäinen vaihe, jolla suoritetaan tietty tehtävä. Esimerkiksi Get Latest Photos (Hanki uusimmat kuvat) antaa sinulle mahdollisuuden tarkastella uusimpia ottamiasi kuvia laitteessa, Make GIF (Tee GIF) tekee kuvasarjasta animoidun GIF-tiedoston ja Post on Facebook (Julkaise Facebookissa) julkaisee valitsemasi sisällön automaattisesti Facebookissa.

Mistä löydän työnkulkuni?

Löydät luomasi tai lataamasi työnkulut apin My Workflows (Omat työnkulut) -osiosta. Jokaista työnkulkua edustaa pyöristetty suorakulmio, ja työnkululle on määritetty nimi, kuvake ja väri. Voit avata työnkulun napauttamalla sitä kerran ja tarkastella sen sisältämiä toimintoja.

Miten voin suorittaa työnkulun?

Voit suorittaa työnkulun Workflow-apilla seuraavasti:

1. Siirry My Workflows (Omat työnkulut) -kohtaan.
  2. Avaa suoritettava työnkulku ja napauta Run (Suorita) .

Jos haluat suorittaa työnkulun apin ulkopuolella, voit lisätä työnkulun Koti-valikkoon tai käyttää Tänään-widgettiä, Toiminta-laajennusta tai Apple Watchia.

Tutustu uusiin työnkulkuihin

Haluatko etsiä uusia työnkulkuja lisättäviksi kokoelmaasi? Napauta Galleria-painiketta ja tutustu Galleriaan, joka sisältää tiimimme toimittamia luovia ja hyödyllisiä työnkulkuja.

Voit myös luoda oman uuden työnkulun.