Tietoja Safari 11.0.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Safari 11.0.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Safari 11.0.1

Julkaistu 31.10.2017

Safari

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: Epäyhdenmukaisen käyttöliittymän ongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2017-13790: Zhiyang Zeng (@Wester, Tencent Security Platform Department)

CVE-2017-13789: xisigr (Tencentin Xuanwu Lab, tencent.com)

WebKit

Saatavuus: OS X El Capitan 10.11.6, macOS Sierra 10.12.6 ja macOS High Sierra 10.13

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-13783: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13784: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13785: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13788: xisigr (Tencentin Xuanwu Lab, tencent.com)

CVE-2017-13791: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13792: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13793: Hanul Choi (yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa)

CVE-2017-13794: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13795: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13796: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13797: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13798: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13802: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-13803: chenqin (陈钦) (Ant-financial Light-Year Security)

Kohta päivitetty 2.11.2017

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.