Tietoja watchOS 4.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan watchOS 4.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

watchOS 4.1

Julkaistu 31.10.2017

CoreText

Saatavuus: Kaikki Apple Watch -mallit.

Vaikutus: Haitallisen tekstitiedoston käsittely saattoi aiheuttaa ohjelman odottamattoman sulkeutumisen.

Kuvaus: Palvelunesto-ongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-13849: Ro, SavSec

Kernel

Saatavuus: Kaikki Apple Watch -mallit.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia kernel-käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-13799: nimetön tutkija

StreamingZip

Saatavuus: Kaikki Apple Watch -mallit.

Vaikutus: Haitallinen zip-tiedosto saattoi pystyä muokkaamaan tiedostojärjestelmän rajoitettuja alueita

Kuvaus: Polun käsittelyongelma ratkaistiin parantamalla validointia.

CVE-2017-13804: @qwertyoruiopz, KJC Research Intl. S.R.L.

Wi-Fi

Saatavuus: Apple Watch Series 1 ja Apple Watch Series 2

Vaikutus: Wi-Fi-alueella oleva hyökkääjä saattaa pakottaa nonce-uudelleenkäytön WPA-asiakkaissa (avaimen uudelleenasennushyökkäykset – KRACK)

Kuvaus: Tilamuutosten käsittelyssä oli logiikkaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2017-13080: Mathy Vanhoef, KU Leuven -yliopiston imec-DistriNet-ryhmä

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.