macOS High Sierra 10.13:n lisäpäivityksen turvallisuussisältö

Tässä asiakirjassa kerrotaan macOS High Sierra 10.13:n lisäpäivityksen turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

macOS High Sierra 10.13:n lisäpäivitys

Julkaistu 5.10.2017

StorageKit

Saatavuus: macOS High Sierra 10.13

Vaikutus: Paikallinen hyökkääjä saattoi päästä salattuun APFS-taltioon.

Kuvaus: Jos vihje otettiin käyttöön Levytyökalussa salatun APFS-taltion luomisen yhteydessä, salasana tallennettiin vihjeenä. Ongelma on ratkaistu tyhjentämällä vihjeen tallennus, jos vihje on sama kuin salasana, ja parantamalla vihjeiden tallennuslogiikkaa.

CVE-2017-7149: Matheus Mariano (Leet Tech)

Suojaus

Saatavuus: macOS High Sierra 10.13

Vaikutus: Haitallinen ohjelma saattoi purkaa avainnipun salasanoja.

Kuvaus: Ohjelmien oli mahdollista ohittaa avainnipun käyttöpyyntö synteettisellä klikkauksella. Ongelma on ratkaistu vaatimalla käyttäjältä salasanaa avainnipun käyttöä pyydettäessä.

CVE-2017-7150: Patrick Wardle (Synack)

macOS High Sierra 10.13:n uudet lataukset sisältävät macOS High Sierra 10.13:n lisäpäivityksen turvallisuussisällön.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.