Tietoja iCloudin Windows-versio 7.0:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 7.0:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iCloudin Windows-versio 7.0

Julkaistu 25.9.2017

CFNetwork

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-13829: Niklas Baumstark ja Samuel Gro yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

CVE-2017-13833: Niklas Baumstark ja Samuel Gro yhteistyössä Trend Micron Zero Day Initiativen kanssa

Kohta lisätty 10.11.2017

ImageIO

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi

Vaikutus: Haitallisen kuvan käsittely saattoi johtaa palvelunestoon.

Kuvaus: Levytiedostojen käsittelyssä oli tietojen paljastumiseen liittyvä ongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla muistin hallintaa.

CVE-2017-13831: Glen Carmichael

Kohta lisätty 31.10.2017, päivitetty 10.11.2017

SQLite

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7127: nimetön tutkija

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Muistin vioittumisongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2017-7081: Apple

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7087: Apple

CVE-2017-7091: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Wei Yuan (Baidu Security Lab)

CVE-2017-7092: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Samuel Gro ja Niklas Baumstark, Qixun Zhao (@S0rryMybad) (Qihoo 360 Vulcan Team)

CVE-2017-7093: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Samuel Gro ja Niklas Baumstark

CVE-2017-7094: Tim Michaud (@TimGMichaud) (Leviathan Security Group)

CVE-2017-7095: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevät Wang Junjie, Wei Lei ja Liu Yang (Nanyang Technological University)

CVE-2017-7096: Wei Yuan (Baidu Security Lab)

CVE-2017-7098: Felipe Freitas (Instituto Tecnológico de Aeronáutica)

CVE-2017-7099: Apple

CVE-2017-7100: Masato Kinugawa ja Mario Heiderich (Cure53)

CVE-2017-7102: Wang Junjie, Wei Lei ja Liu Yang (Nanyang Technological University)

CVE-2017-7104: likemeng (Baidu Security Lab)

CVE-2017-7107: Wang Junjie, Wei Lei ja Liu Yang (Nanyang Technological University)

CVE-2017-7111: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä likemeng (Baidu Security Lab, xlab.baidu.com)

CVE-2017-7117: lokiharFdt (Google Project Zero)

CVE-2017-7120: chenqin (陈钦) (Ant-financial Light-Year Security Lab)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa yleisten sivustojen välisten komentosarjojen suorittamiseen.

Kuvaus: Ylemmän tason välilehden käsittelyssä oli logiikkaongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2017-7089: Frans Rosén (Detectify), Anton Lopanitsyn (ONSEC)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Tiettyyn alkuperään kuuluvat evästeet saatettiin lähettää toiseen alkuperään.

Kuvaus: Selaimen evästeiden käsittelyssä oli käyttöoikeusongelma. Ongelma on ratkaistu siten, että evästeitä ei enää palauteta mukautetuissa URL-malleissa.

CVE-2017-7090: Apple

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisella verkkosivustolla käynti saattoi aiheuttaa osoiterivin väärentämisen.

Kuvaus: Epäyhdenmukaisen käyttöliittymän ongelma on korjattu parantamalla tilanhallintaa.

CVE-2017-7106: Oliver Paukstadt (Thinking Objects GmbH, to.com)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa sivustojenväliseen komentosarjahyökkäykseen.

Kuvaus: Apin välimuistikäytäntöä saatettiin odottamatta käyttää.

CVE-2017-7109: avlidienbrunn

Kiitokset

WebKit

Haluamme kiittää Rayyan Bijooraa (@Bijoora) (The City School, PAF Chapter) hänen avustaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.