App Storen ja iTunes Storen saatavuus

Lue lisää muutoksista, jotka saattavat estää muutosten tekemisen maksutapaasi tai App Storen ja iTunes Storen käyttämisen.

Jos et voi vaihtaa maksutapaasi App Storessa tai iTunes Storessa

Apple toteuttaa muutoksia 30.6.2018, jotta se voi jatkossakin varmistaa, että raha-asioihin liittyvät tietosi on suojattu, kun teet ostoksia iTunes Storessa ja App Storessa. Muutosten vuoksi et voi enää tehdä muutoksia Apple ID:n maksutietoihin laitteilla, joissa on jokin seuraavista Applen ohjelmistoversioista:

• iOS 4.3.5 tai aiempi
  • macOS 10.8.5 tai aiempi
  • Apple TV:n ohjelmistoversio 6.2.1 tai aiempi1

Jos laitteessasi on jokin näistä versioista ja sinun täytyy vaihtaa maksutapasi2, päivitä laitteeseesi ohjelmiston uusin versio.

1. Koskee kaikkia Apple TV (2. sukupolvi) -laitteita.

2. Lue lisää siitä, miten voit vaihtaa maksutapasi.

Jos et voi käyttää iTunes Storea laitteessasi

Apple teki 25.5.2018 muutoksia, jotka estävät Windows XP- ja Vista-tietokoneita ja Apple TV:tä (1. sukupolvi) käyttämästä iTunes Storea.

Windows XP- ja Vista-tietokoneet

Jos sinulla on Windows XP tai Vista, Microsoft ei enää tue tietokonettasi, etkä voi käyttää uusinta iTunes-versiota tai iTunes Storea.

Voit jatkaa aiempien iTunes-versioiden käyttöä Windows-tietokoneessa ilman Applen tukea. Et voi kuitenkaan tehdä uusia ostoksia iTunes Storesta etkä ladata aiempia ostoksia uudelleen kyseiseen tietokoneeseen.

Jos haluat tehdä ostoksia iTunes Storesta ja ladata aiempia ostoksia uudelleen, käytä Windows 7:ää tai uudempaa uusimman iTunes-version kanssa.3

Apple TV (1. sukupolvi)

Jos sinulla on Apple TV (1. sukupolvi), et voi käyttää iTunes Storea. Apple TV:tä (1. sukupolvi) tukevat laitteet ovat vanhentuneita Applen tuotteita, joita ei päivitetä.

Jos haluat käyttää iTunes Storea Apple TV:ssä, käytä Apple TV:tä, jossa on Apple TV:n ohjelmistoversio 5.0 tai uudempi.4

3. Uusin iTunes-versio on saatavilla Windows 7 -tietokoneisiin ja uudempiin. Lataa uusin versio osoitteesta apple.com/fi/itunes tai Microsoft Storesta.

4. Voit lukea lisää uusimmasta Apple TV:stä osoitteessa apple.com/fi/tv.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.