Tietoja Xcode 9:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan Xcode 9:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

Xcode 9

Julkaistu 19.9.2017

Git

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6 ja uudemmat

Vaikutus: Haitallisen tietovaraston tarkistaminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: ssh://-URL-mallin käsittelyongelma korjattiin parantamalla annettujen tietojen tarkistusta.

CVE-2017-1000117

ld64

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6 ja uudemmat

Vaikutus: Haitallisen Mach-O-tiedoston jäsentäminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7076, CVE-2017-7134, CVE-2017-7135, CVE-2017-7136, CVE-2017-7137: riusksk (泉哥) (Tencent Security Platform Department)

subversion

Saatavuus: macOS Sierra 10.12.6 ja uudemmat

Vaikutus: Haitallisen tietovaraston tarkistaminen saattoi aiheuttaa mielivaltaisen koodin suorittamisen.

Kuvaus: Annettujen tietojen tarkistusongelma on korjattu parantamalla annettujen tietojen tarkistusta.

CVE-2017-9800

Kiitokset

Swift Package Manager

Haluamme kiittää Vincent Escheä hänen avustaan.

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.