Tietoja macOS Server 5.4:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan macOS Server 5.4:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

macOS Server 5.4

Julkaistu 25.9.2017

FreeRadius

Saatavuus: macOS High Sierra 10.13

Vaikutus: FreeRadiusissa esiintyi useita ongelmia.

Kuvaus: FreeRadiusissa oli useita ongelmia ennen versiota 2.2.10. Ne on ratkaistu päivittämällä FreeRadius versioon 2.2.10.

CVE-2017-10978

CVE-2017-10979

Postfix

Saatavuus: macOS High Sierra 10.13

Vaikutus: Postfixissa esiintyi useita ongelmia.

Kuvaus: Ongelmat ratkaistiin päivittämällä versioon 3.2.2.

CVE-2017-13826: nimetön tutkija

Kohta lisätty 31.10.2017

Tiedot tuotteista, jotka eivät ole Applen valmistamia, sekä tiedot itsenäisistä verkkosivustoista, jotka eivät ole Applen hallinnoimia tai testaamia, eivät sisällä suosituksia. Apple ei vastaa muiden valmistajien verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, toimivuudesta tai käytöstä. Apple ei takaa muiden valmistajien verkkosivustojen tarkkuutta tai luotettavuutta. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä myyjään.