Jos AirPods- tai AirPods Pro -kuulokkeet eivät muodosta yhteyttä

Katso, mitä voit tehdä, jos tarvitset apua AirPods- tai AirPods Pro -kuulokkeiden yhdistämisessä iPhoneen, iPadiin tai Maciin.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä iPhoneen tai iPadiin

1. Päivitä iPhoneesi tai iPadiisi iOS:n tai iPadOS:n uusin versio.

2. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat.

3. Varmista, että Bluetooth on päällä, valitsemalla Asetukset > Bluetooth.

4. Jos AirPodisi on yhdistetty, varmista, että ne on valittu äänilaitteeksi. Jos AirPodit näkyvät laiteluettelossa, mutta ne eivät muodosta yhteyttä, siirry seuraavaan vaiheeseen.

5. Sulje kansi, odota 15 sekuntia ja avaa kansi.

6. Paina latauskotelon takana olevaa asennuspainiketta 10 sekuntia. Latauskotelon etupuolella olevan tilavalon tulee vilkkua valkoisena, mikä tarkoittaa sitä, että AirPodit ovat valmiina yhdistettäviksi.

airpods-airpods-pro-setup-button-callout
  7. Pidä latauskoteloa, jonka sisällä AirPodit ovat ja jonka kansi on auki, iPhonen tai iPadin vieressä.

8. Noudata iPhonen tai iPadin näytöllä näkyviä ohjeita.

9. Jos yhteyden muodostaminen ei vieläkään onnistu, nollaa AirPodit tai ota yhteyttä Applen tukeen.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Maciin

1. Päivitä Maciisi macOS:n uusin versio.

2. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat.

3. Varmista, että Bluetooth on päällä, valitsemalla Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaamalla sitten Bluetooth.

4. Jos AirPodisi on yhdistetty, varmista, että ne on valittu äänilaitteeksi. Jos AirPodit näkyvät laiteluettelossa, mutta ne eivät muodosta yhteyttä, poista ne luettelosta klikkaamalla AirPodien oikealla puolella olevaa X-kuvaketta.

5. Sulje kansi, odota 15 sekuntia ja avaa kansi.

6. Pidä latauskotelossa olevaa asennuspainiketta painettuna noin 10 sekunnin ajan. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena, jolloin AirPodit voidaan yhdistää.

7. Pidä latauskoteloa, AirPodit sen sisällä ja kansi auki, Macin vieressä.

8. Toimi Macin näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.

9. Jos yhteyden muodostaminen ei vieläkään onnistu, nollaa AirPodit tai ota yhteyttä Applen tukeen.

Lisätietoja

Yhdistä AirPods Max -kuulokkeet iPhoneen tai iPadiin tai yhdistä AirPods Max -kuulokkeet Maciin.