Jos AirPodisi eivät yhdisty

Jos tarvitset apua AirPodsien yhdistämiseen, lue toimintaohjeet.

Yhdistäminen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

1. Varmista, että iOS-laitteessasi on uusin iOS-versio. Laitteessasi on oltava iOS 12.2 tai uudempi. Jos sinulla on AirPodit (1. sukupolvi), laitteessasi on oltava iOS 10 tai uudempi.
  2. Avaa Ohjauskeskus ja varmista, että Bluetooth on päällä.
  3. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat. Katso, mitä voit tehdä, jos AirPodisi tai kotelosi eivät lataudu.
  4. Varmista, että valitset AirPodisi äänilaitteeksesi.
  5. Sulje kansi, odota 15 sekuntia ja avaa kansi. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena, jolloin AirPodisi voidaan yhdistää.
  6. Jos AirPodisi eivät yhdisty, paina kotelon takana olevaa asennuspainiketta pohjassa. Pidä asennuspainiketta pohjassa, kunnes tilavalo vilkkuu ensin valkoisena, sitten keltaisena ja sitten jatkuvasti valkoisena.
  7. Avaa AirPodien kotelo, pidä AirPodit sen sisällä ja pidä koteloa iPhonen vieressä.
  8. Noudata iOS-laitteen näytössä näkyviä ohjeita.
  9. Testaa AirPodisi. Jos et vieläkään pysty yhdistämään, nollaa AirPodisi.

Maciin yhdistäminen

Jos käytät AirPodeja (2. sukupolvi), varmista, että Macissasi on macOS 10.14.4 tai uudempi. Jos käytät AirPodeja (1. sukupolvi), varmista, että Macissasi on macOS Sierra tai uudempi.

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset > Bluetooth. Jos AirPodisi näkyvät laiteluettelossa*, mutta ne eivät yhdisty, poista AirPodisi luettelosta:

1. Valitse AirPodisi laiteluettelosta.
  2. Napsauta X-kohtaa AirPodiesi oikealla puolella.

Lisää AirPodisi Bluetooth-valintojen laiteluetteloon uudelleen:

1. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon.
  2. Avaa latauskotelosi kansi Macisi lähellä.
  3. Valitse laiteluettelosta AirPodisi ja klikkaa Yhdistä.

Testaa AirPodisi. Jos et vieläkään pysty yhdistämään, nollaa AirPodisi.

* Jos AirPodisi eivät näy Bluetooth-valinnoissa, ota AirPodisi käyttöön Macissasi.