Ohjeita AirPodsien käyttöön

Jos tarvitset apua AirPodsien yhdistämiseen tai lataamiseen, lue, mitä tehdä.

Jos AirPodsien yhdistäminen ei onnistu

Jos et kuule yhdistämisääntä muutaman sekunnin kuluttua tai AirPodsit eivät toista ääntä:

Eikö yhteyden muodostaminen edelleenkään onnistu? Noudata seuraavia ohjeita iOS-laitteessasi.

1. Valitse Asetukset > Bluetooth ja napauta AirPodsien viereistä kuvaketta.1 Napauta sitten Unohda tämä laite.
  2. Aseta AirPodsit koteloon ja sulje kansi. Odota 15 sekuntia ja avaa sitten kansi.
  3. Pidä kotelon takana olevaa asennuspainiketta painettuna, kunnes tilavalo välkkyy muutaman kerran keltaisena ja sitten valkoisena.
  4. Aseta AirPodsit laitteen lähelle. Noudata iOS-laitteen näytössä näkyviä ohjeita.

Lue lisätietoja AirPodsien ottamisesta käyttöön toisessa Bluetooth-laitteessa. Jos korvaavan AirPodin yhdistämisessä on ongelmia, lue lisätietoja korvaavista AirPodseista.

Jos AirPodsit eivät lataudu

1. Varmista, että Lightning–USB-kaapeli on liitetty tiukasti latauskoteloon ja USB-virtalähteeseen. Varmista sitten, että virtalähde on liitetty pistorasiaan asianmukaisesti.
  2. Varmista, että AirPodsit on asetettu oikein latauskoteloon, ja sulje sitten kansi.
  3. Lataa AirPodseja ja koteloa vähintään 15 minuuttia.
  4. Avaa kotelon kansi, jätä AirPodsit koteloon ja pidä koteloa iOS-laitteen lähellä. Odota muutama sekunti, kunnes näet latauskuvakkeen  akkukuvakkeen vieressä AirPodsien ollessa yhdistettyinä virtalähteeseen.

Jos AirPodsien lataaminen ei vieläkään onnistu, ota yhteys Apple-tukeen.

Jos AirPodsien akkujen varaustasot vaihtelevat toisistaan

Kussakin AirPodissa on oma akkunsa, joka latautuu erikseen toisen AirPodin akkuun nähden. Lue lisätietoja AirPodsien lataamisesta.

1. Jos AirPodsit eivät näy kohdassa Asetukset > Bluetooth, siirry seuraavaan vaiheeseen.