Jos AirPodsit eivät yhdisty

Jos tarvitset apua AirPodsien yhdistämiseen, lue toimintaohjeet.

Yhdistäminen iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

1. Varmista, että iOS-laitteessasi on uusin iOS-versio. Laitteessasi on oltava iOS 12.2 tai uudempi. Jos sinulla on AirPodsit (1. sukupolvi), laitteessasi on oltava iOS 10 tai uudempi.
  2. Lue, mitä tehdä, jos vain toinen AirPodisi toimii.
  3. Avaa Ohjauskeskus ja varmista, että Bluetooth on päällä.
  4. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat. Lue, mitä tehdä, jos AirPodsien tai kotelon lataamisessa on ongelmia.
  5. Varmista, että valitset AirPodsit äänilaitteeksesi.
  6. Sulje kansi, odota 15 sekuntia ja avaa kansi. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena, jolloin AirPodsit voidaan yhdistää.
  7. Jos AirPodsit eivät yhdisty, pidä kotelon takana olevaa asennuspainiketta painettuna. Pidä asennuspainiketta pohjassa, kunnes tilavalo vilkkuu ensin valkoisena, sitten keltaisena ja sitten jatkuvasti valkoisena.
  8. Avaa AirPodsien kotelo, pidä AirPodsit sen sisällä ja pidä koteloa iPhonen vieressä.
  9. Noudata iOS-laitteen näytössä näkyviä ohjeita.
  10. Testaa AirPodsit. Jos et vieläkään pysty yhdistämään, nollaa AirPodsit.

Maciin yhdistäminen

Jos käytät AirPodseja (2. sukupolvi), varmista, että Macissasi on macOS 10.14.4 tai uudempi. Jos käytät AirPodseja (1. sukupolvi), varmista, että Macissasi on macOS Sierra tai uudempi.

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Bluetooth. Jos AirPodsit näkyvät laiteluettelossa*, mutta ne eivät yhdisty, poista ne luettelosta:

1. Valitse AirPodsit laiteluettelosta.
  2. Klikkaa AirPodsien oikealla puolella olevaa X-merkkiä.

Lisää AirPodsit Bluetooth-valintojen laiteluetteloon uudelleen:

1. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon.
  2. Avaa latauskotelon kansi Macisi lähellä.
  3. Valitse AirPodsit laiteluettelosta ja klikkaa Yhdistä.

Testaa AirPodsit. Jos et vieläkään pysty yhdistämään, nollaa AirPodsit.

* Jos AirPodsit eivät näy Bluetooth-valinnoissa, ota ne käyttöön Macin avulla.