Jos AirPodit eivät muodosta yhteyttä

Jos tarvitset apua AirPodien yhdistämiseen, lue toimintaohjeet.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

1. Varmista, että sinulla on iPhone tai iPod touch, jossa on iOS:n uusin versio, tai iPad, jossa on iPadOS:n uusin versio.
  2. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat.
  3. Varmista, että Bluetooth on päällä, valitsemalla Asetukset > Bluetooth.
  4. Jos AirPodisi on yhdistetty, varmista, että ne on valittu äänilaitteeksi. Jos AirPodit näkyvät laiteluettelossa, mutta ne eivät muodosta yhteyttä, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  5. Sulje kansi, odota 15 sekuntia ja avaa kansi. Pidä latauskotelossa olevaa asennuspainiketta painettuna noin 10 sekunnin ajan. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena, jolloin AirPodit voidaan yhdistää.AirPodien latauskotelot
  6. Pidä latauskoteloa, AirPodit sen sisällä ja kansi auki, iPhonen, iPadin tai iPod touchin vieressä.
  7. Toimi iPhonen, iPadin tai iPod touchin näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  8. Testaa AirPodit. Jos et vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä, nollaa AirPodit.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Maciin

1. Varmista, että sinulla on Mac, jossa on macOS:n uusin versio.
  2. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat.
  3. Varmista, että Bluetooth on päällä, valitsemalla Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaamalla sitten Bluetooth.
  4. Jos AirPodisi on yhdistetty, varmista, että ne on valittu äänilaitteeksi. Jos AirPodit näkyvät laiteluettelossa, mutta ne eivät muodosta yhteyttä, poista ne luettelosta klikkaamalla AirPodien oikealla puolella olevaa X-kuvaketta.
  5. Sulje kansi, odota 15 sekuntia ja avaa kansi. Pidä latauskotelossa olevaa asennuspainiketta painettuna noin 10 sekunnin ajan. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena, jolloin AirPodit voidaan yhdistää.
  6. Pidä latauskoteloa, AirPodit sen sisällä ja kansi auki, Macin vieressä.
  7. Toimi Macin näyttöön tulevien ohjeiden mukaan.
  8. Testaa AirPodit. Jos et vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä, nollaa AirPodit.

Ohjelmistovaatimukset

• Jos sinulla on AirPodit (3. sukupolvi), tarvitset iPhonen tai iPod touchin, jossa on iOS 15.1 tai uudempi, iPadin, jossa on iPadOS 15.1 tai uudempi, Apple Watchin, jossa on watchOS 8.1 tai uudempi, Apple TV:n, jossa on tvOS 15.1 tai uudempi, tai Macin, jossa on macOS 12 tai uudempi.
  • Jos sinulla on AirPods Pro, tarvitset iPhonen tai iPod touchin, jossa on iOS 13.2 tai uudempi, iPadin, jossa on iPadOS 13.2 tai uudempi, Apple Watchin, jossa on watchOS 6.1 tai uudempi, Apple TV:n, jossa on tvOS 13.2 tai uudempi, tai Macin, jossa on macOS 10.15.1 tai uudempi.
  • Jos sinulla on AirPodit (2. sukupolvi), tarvitset iPhonen, iPadin tai iPod touchin, jossa on iOS 12.2 tai uudempi, Apple Watchin, jossa on watchOS 5.2 tai uudempi, Apple TV:n, jossa on tvOS 12.2 tai uudempi, tai Macin, jossa on macOS 10.14.4 tai uudempi.
  • Jos sinulla on AirPodit (1. sukupolvi), tarvitset iPhonen, iPadin tai iPod touchin, jossa on iOS 10 tai uudempi, Apple Watchin, jossa on watchOS 3 tai uudempi, Apple TV:n, jossa on tvOS 11 tai uudempi, tai Macin, jossa on macOS Sierra tai uudempi.

Lue, miten voit päivittää iPhonen, iPadin tai iPod touchin, päivittää Apple Watchin, päivittää Apple TV:n tai päivittää Macin.