Jos AirPodit eivät muodosta yhteyttä

Jos tarvitset apua AirPodien yhdistämiseen, lue toimintaohjeet.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä iPhoneen, iPadiin tai iPod touchiin

1. Varmista, että iOS- tai iPadOS-laitteessa on uusin yhteensopiva ohjelmisto.
  2. Lue, mitä tehdä, jos vain toinen AirPodisi toimii.
  3. Avaa Ohjauskeskus ja varmista, että Bluetooth on päällä.
  4. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon ja varmista, että molemmat AirPodit latautuvat. Lue, mitä tehdä, jos AirPodien tai kotelon lataamisessa on ongelmia.
  5. Valitse Asetukset > Bluetooth. Jos AirPodisi on yhdistetty, varmista, että ne on valittu äänilaitteeksi. Jos niitä ei ole yhdistetty, siirry seuraavaan vaiheeseen.
  6. Sulje kansi, odota 15 sekuntia ja avaa kansi. Pidä kotelossa olevaa asennuspainiketta painettuna enintään 10 sekunnin ajan. Tilavalon pitäisi vilkkua valkoisena, jolloin AirPodit voidaan yhdistää.
  7. Pidä koteloa, AirPodit sen sisällä ja kansi auki, iOS-laitteen vieressä.
  8. Noudata iOS-laitteen näytössä näkyviä ohjeita.
  9. Testaa AirPodit. Jos et vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä, nollaa AirPodit.

Jos et pysty muodostamaan yhteyttä Maciin

Jos käytät AirPodeja (2. sukupolvi), varmista, että Macissasi on macOS 10.14.4 tai uudempi. Jos käytät AirPodeja (1. sukupolvi), varmista, että Macissasi on macOS Sierra tai uudempi.

Valitse Omenavalikko  > Järjestelmäasetukset ja klikkaa sitten Bluetooth. Jos AirPodit näkyvät laiteluettelossa*, mutta ne eivät muodosta yhteyttä, poista ne luettelosta:

1. Valitse AirPodit laiteluettelosta.
  2. Klikkaa AirPodien oikealla puolella olevaa X-merkkiä.

Lisää AirPodit Bluetooth-valintojen laiteluetteloon uudelleen:

1. Aseta molemmat AirPodit latauskoteloon.
  2. Avaa latauskotelon kansi Macisi lähellä.
  3. Valitse AirPodit laiteluettelosta ja klikkaa Yhdistä.

Testaa AirPodit. Jos et vieläkään pysty muodostamaan yhteyttä, nollaa AirPodit.

* Jos AirPodit eivät näy Bluetooth-valinnoissa, ota ne käyttöön Macin avulla.