Etsi ja katso elokuvia 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -versioina

Ota selvää, mitä korkealaatuisia videomuotoja voit toistaa laitteellasi, kun vuokraat tai ostat elokuvia Apple TV -apista.

Apple TV -apissa, elokuvan tuotesivulla näkyvät kuvakkeet, kuten 4K-merkkiHDR-merkkiDolby Vision -merkki tai Dolby Atmos -merkki, osoittavat korkealaatuisimman muodon, jolla elokuva on saatavilla Apple TV -apista. Kun ostat tai vuokraat elokuvan Apple TV -apista, elokuva toistetaan automaattisesti käytettyyn laitteeseen saatavilla olevassa korkealaatuisimmassa muodossa. Ota selvää, mitä videomuotoja laitteesi pystyy toistamaan.

Muoto Kuvaus

4K
4K-merkki

Video toistetaan korkeammalla tarkkuudella. HD-videot tukevat resoluutiota 1920 x 1080, kun taas 4K-videoiden resoluutio on 3840 x 2160, mikä mahdollistaa yksityiskohtaisemman ja tarkemman kuvan.

HDR 10
HDR-merkki

HDR-videot ovat kirkkaampia ja värivalikoimaltaan laajempia.

Apple TV 4K:ssa sisältö toistetaan automaattisesti HDR-muodossa, joka on yhteensopiva televisiosi kanssa.

Dolby Vision

Dolby Vision -merkki

Dolby Atmos

Dolby Atmos -merkki

Videot, joissa on Dolby Atmos -ääni, tempaavat sinut mukaansa kolmiulotteiseen surround-äänimaailmaan, kun niitä katsotaan Dolby Atmos -yhteensopivalla äänijärjestelmällä. Apple TV 4K toistaa ääntä kotisi kaiutinjärjestelmän kautta, joka valitsee automaattisesti parhaan käytettävän kaiutinyhdistelmän. Lue lisätietoja Dolby Atmos -äänen käyttämisestä kotiteatterijärjestelmässä ja Apple TV 4K:ssa.

Korkealaatuisimman saatavilla olevan videon katselemiseen tarvittavat asiat

Jos ostat tai vuokraat elokuvan Apple TV -apista, voit suoratoistaa sen laitteella, jolla olet ostanut sen, ja kaikilla muilla laitteillasi, kunhan olet kirjautunut kaikkiin muihin laitteisiin samalla Apple ID:llä. Lue lisää elokuvien tai TV-ohjelmien suoratoistosta. iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Windows-tietokone ja Apple TV toistavat automaattisesti korkealaatuisinta videota, joka on saatavilla käytetylle laitteelle ja internet-yhteydelle.

Jos ostat tai vuokraat normaalitarkkuuksisen videon (eli SD-videon), korkeampilaatuisempia versioita ei voi toistaa.

Etsi videoita 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -versioina iTunes Storesta

Tuotesivulla näkyy 4K-kuvake, jos elokuvan voi toistaa yhteensopivalla laitteella 4K-muodossa. Oletusarvoisesti kaikki Apple TV -apista ostettavat tai vuokrattavat videot voi toistaa HD-muodossa.

Apple TV -apin elokuvat saattavat olla myös saatavilla HDR10 HDR-kuvake-, Dolby Vision Dolby Vision -kuvake- tai Dolby Atmos Dolby Atmos -merkki -laatuisina. Sisältö toistetaan automaattisesti HDR- ja äänimuodossa, joka on yhteensopiva laitteesi kanssa.

Aikaisempien ostosten laadun tarkastaminen

Jos olet aiemmin ostanut HD-elokuvan Apple TV -apista, saatat pystyä katsomaan myös sitä laadukkaampia 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -versioita yhteensopivalla laitteella. Jos ostoksestasi ei ole vielä tarjolla korkealaatuisempaa versiota, se voi tulla saataville myöhemmin.

Voit tarkistaa videon laadun napauttamalla tai klikkaamalla kirjastossasi olevaa elokuvaa. Katso, onko sivun yläreunassa 4K-kuvakeHDR-kuvakeDolby Vision -kuvake tai Dolby Atmos -merkki.

Selvitä, minkä laatuista videota laitteesi voi toistaa

HD-videoiden resoluutio on korkeampi kuin SD-videoiden. Joissakin videoissa on vielä korkeamman resoluution sisältöä ja 4K-vaihtoehto 4K:n kanssa yhteensopivia laitteita varten.

Etsi laitteesi alla olevasta taulukosta, niin näet, voiko sillä toistaa 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -sisältöä.

Laite

Media

iPhone 8 ja uudemmat

HDR- ja Dolby Vision -sisältöä voidaan toistaa.

iPad Pro (12,9 tuumaa, 3. sukupolvi)

iPad Pro (11 tuumaa)

iPad Pro (12,9 tuumaa, 2. sukupolvi)

iPad Pro (10,5 tuumaa)

HDR- ja Dolby Vision -sisältöä voidaan toistaa.

iPad Pro (11 tuumaa) ja iPad Pro (12,9 tuumaa, 3. sukupolvi) voivat toistaa 4K-, HDR- tai Dolby Vision -sisältöä yhteensopivaan liitettyyn näyttöön tai televisioon.

Apple TV 4K

4K-, HDR- ja Dolby Vision -sisältöä voidaan toistaa yhteensopivaan liitettyyn televisioon. Lue lisää 4K-, HDR- ja Dolby Vision -sisällön toistamisesta Apple TV:ssä.

Dolby Atmos -sisältöä voidaan toistaa yhteensopivaan liitettyyn äänijärjestelmään. Lue lisätietoja Apple TV 4K:n surround-ääniasetuksista.

Yhteensopivat älytelevisiot

Pystyvät toistamaan Apple-laitteesta AirPlayllä siirrettyä 4K-, HDR- ja Dolby Vision -sisältöä. Perehdy AirPlayn järjestelmävaatimuksiin tai ota selvää, mitkä älytelevisiot ovat yhteensopivia AirPlay 2:n kanssa.

Pystyvät toistamaan elokuvia ja TV-ohjelmia 4K- tai HDR-muodossa Apple TV -apista.

Jos et näe laitettasi täällä, tarkista Apple-tuotteesi teknisistä tiedoista, voiko laitteellasi toistaa 4K-, HDR- tai Dolby Vision -videoita.

Jos näet viestin, että laitteesi ei välttämättä voi toistaa 1080p-videoita (HD) tai 4K-videoita

Kun ostat tai vuokraat elokuvan tai TV-sarjan Apple TV -apista, käyttämäsi laite saattaa varoittaa, että se ei voi toistaa 1080p-videoiden (HD) tai 4K-videoiden sisältöä. Tällöin laite toistaa videosta automaattisesti korkealaatuisimman version, jonka se kykenee toistamaan. Muut Apple-laitteesi voivat toistaa korkeampilaatuisen version, jos ne ovat sen kanssa yhteensopivia.

Tarkista internet-yhteys

Tarvitset korkealaatuisten videomuotojen suoratoistoa varten nopean internet-yhteyden. Apple suosittelee 4K-suoratoistoa varten vähimmäisnopeudeksi 25 Mb/s. Jos internet-yhteys ei ole riittävän nopea, Apple-laitteet vaihtavat videon automaattisesti alempilaatuiseksi.

Voit ladata paikallisen kopion HD-elokuvasta iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin, Maciin tai tietokoneeseen, ja voit mahdollisesti ladata HDR- ja Dolby Vision -versiot iOS-laitteisiin, mutta 4K-version lataaminen ei ole mahdollista.