Etsi ja katso elokuvia 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -versioina

Ota selvää, mitä korkealaatuisia videomuotoja voit toistaa laitteellasi, kun vuokraat tai ostat elokuvia Apple TV -apista.

Apple TV -apissa saatavilla olevien videomuotojen selvittäminen

Apple TV -apin elokuvien tuotesivuilla näkyvät kuvakkeet ilmaisevat korkealaatuisimman muodon, jota Apple TV -appi tarjoaa. Kun ostat tai vuokraat elokuvan Apple TV -apista, elokuva toistetaan automaattisesti käytettyyn laitteeseen saatavilla olevassa korkealaatuisimmassa muodossa.

4K-merkki

4K-video toistetaan korkeammalla tarkkuudella. HD-videot tukevat resoluutiota 1920 x 1080, mutta 4K-videoiden resoluutio on 3840 x 2160, mikä tarjoaa terävämmän ja yksityiskohtaisemman kuvan.

HDR-merkki Dolby Vision -merkki

HDR-videot ovat kirkkaampia ja värivalikoimaltaan laajempia.

Apple TV 4K:ssa sisältö toistetaan automaattisesti HDR-muodossa, joka on yhteensopiva televisiosi kanssa.

Dolby Atmos -merkki

Dolby Atmos tarjoaa kolmiulotteiset äänet, kun käytössäsi on yhteensopiva äänijärjestelmä. Lue lisätietoja Dolby Atmos -äänen käyttämisestä kotiteatterijärjestelmässä ja Apple TV 4K:ssa.

Korkealaatuisimman saatavilla olevan videon katselemiseen tarvittavat asiat

Jos ostat tai vuokraat elokuvan Apple TV -apista, voit suoratoistaa sen laitteella, jolla olet ostanut sen, ja kaikilla muilla laitteillasi, kunhan olet kirjautunut kaikkiin muihin laitteisiin samalla Apple ID:llä. Lue, miten toimia, jos elokuvien tai TV-ohjelmien suoratoisto ei onnistu. iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Windows-tietokone ja Apple TV toistavat automaattisesti korkealaatuisinta videota, joka on saatavilla käytetylle laitteelle ja internet-yhteydelle.

Jos ostat tai vuokraat normaalitarkkuuksisen videon (eli SD-videon), korkeampilaatuisempia versioita ei voi toistaa.

Jos näet viestin, että laitteesi ei välttämättä voi toistaa 1080p-videoita (HD) tai 4K-videoita

Kun ostat tai vuokraat elokuvan tai TV-sarjan Apple TV -apista, käyttämäsi laite saattaa varoittaa, että se ei voi toistaa 1080p-videoiden (HD) tai 4K-videoiden sisältöä. Tällöin laite toistaa videosta automaattisesti korkealaatuisimman version, jonka se kykenee toistamaan. Muut Apple-laitteesi voivat toistaa korkeampilaatuisen version, jos ne ovat sen kanssa yhteensopivia.

Aikaisempien ostosten laadun tarkastaminen

Jos olet aiemmin ostanut HD-elokuvan Apple TV -apista, saatat pystyä katsomaan myös sitä laadukkaampia 4K-, HDR-, Dolby Vision- tai Dolby Atmos -versioita yhteensopivalla laitteella. Jos ostoksestasi ei ole vielä tarjolla korkealaatuisempaa versiota, se voi tulla saataville myöhemmin.

Voit tarkistaa videon laadun napauttamalla tai klikkaamalla kirjastossasi olevaa elokuvaa. Katso, onko sivun yläreunassa 4K-kuvakeHDR-kuvakeDolby Vision -kuvake tai Dolby Atmos -merkki.

Tarkista internet-yhteys

Tarvitset korkealaatuisten videomuotojen suoratoistoa varten nopean internet-yhteyden. Apple suosittelee 4K-suoratoistoa varten vähimmäisnopeudeksi 25 Mb/s. Jos internet-yhteys ei ole riittävän nopea, Apple-laitteet vaihtavat videon automaattisesti alempilaatuiseksi.

Voit ladata kopion HD-elokuvasta iPhoneen, iPadiin, iPod touchiin, Maciin tai Windows-tietokoneeseen, ja voit mahdollisesti ladata HDR- ja Dolby Vision -versiot iOS- ja iPadOS-laitteisiin, mutta 4K-version lataaminen ei ole mahdollista.