Tietoja iTunes 12.6.2:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.6.2:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunes 12.6.2:n Windows-versio

Julkaistu 19.7.2017

iTunes

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia järjestelmän käyttöoikeuksilla.

Kuvaus: Käyttöongelma on ratkaistu lisäämällä rajoituksia.

CVE-2017-7053: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä nimetön tutkija

libxml2

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen XML-dokumentin jäsentäminen saattoi aiheuttaa käyttäjätietojen paljastumisen.

Kuvaus: Rajojen ulkopuolisen muistin luku on ratkaistu parantamalla rajojen tarkistusta.

CVE-2017-7010: Apple

CVE-2017-7013: OSS-Fuzz (löytäjä)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7018: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2017-7020: likemeng (Baidu Security Lab)

CVE-2017-7030: chenqin (Ant-financial Light-Year Security Lab (蚂蚁金服巴斯光年安全实验室))

CVE-2017-7034: chenqin (Ant-financial Light-Year Security Lab (蚂蚁金服巴斯光年安全实验室))

CVE-2017-7037: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2017-7039: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-7040: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-7041: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-7042: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-7043: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-7046: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-7048: Ivan Fratric (Google Project Zero)

CVE-2017-7052: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä cc

CVE-2017-7055: Ison-Britannian National Cyber Security Centre (NCSC)

CVE-2017-7056: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2017-7061: lokihardt (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7049: Ivan Fratric (Google Project Zero)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Ohjelma saattoi pystyä lukemaan rajattua muistia.

Kuvaus: Muistin alustamisongelma on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7064: lokihardt (Google Project Zero)

WebKitin sivun lataaminen

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7019: Zhiyang Zeng (Tencent Security Platform Department)

WebKit-verkkoinspektori

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-7012: Apple

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.