Tietoja iOS 10.3.1:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iOS 10.3.1:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iOS 10.3.1

Julkaistu 3.4.2017

CoreText

Saatavuus: iPhone 5 ja uudemmat, iPad (4. sukupolvi ja uudemmat) ja iPod touch (6. sukupolvi).

Vaikutus: Haitallisen tiedoston käsitteleminen saattoi aiheuttaa ohjelman sulkeutumisen.

Kuvaus: Palvelunesto-ongelma on ratkaistu parantamalla vahvistamista.

CVE-2017-7003: Jake Davis (SPYSCAPE) (@DoubleJake)

Kohta lisätty 31.5.2017

Wi-Fi

Saatavuus: iPhone 5 ja uudemmat, iPad (4. sukupolvi ja uudemmat) ja iPod touch (6. sukupolvi ja uudemmat).

Vaikutus: Kantaman sisällä ollut hyökkääjä saattoi pystyä suorittamaan mielivaltaista koodia Wi-Fi-sirulle.

Kuvaus: Pinopuskurin ylivuotoon liittyvä ongelma on ratkaistu parantamalla annettujen tietojen vahvistamista.

CVE-2017-6975: Gal Beniamini (Google Project Zero)

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.