Tietoja iCloudin Windows-versio 6.2:n turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iCloudin Windows-versio 6.2:n turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iCloudin Windows-versio 6.2

Julkaistu 28.3.2017

APNS-palvelin

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa ollut hyökkääjä pystyi seuraamaan käyttäjän toimintaa.

Kuvaus: Asiakasvarmenne lähetettiin salaamattomana. Ongelma on ratkaistu parantamalla varmenteiden käsittelyä.

CVE-2017-2383: Matthias Wachs ja Quirin Scheitle (Technical University Munich (TUM))

libxslt

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: libxslt:ssä oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-5029: Holger Fuhrmannek

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-2463: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Kai Kang (4B5F5F4B) (Tencentin Xuanwu Lab, tencent.com)

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi vuotaa tietoja eri alkuperien kesken.

Kuvaus: Elementtien käsittelyssä esiintyi validointiongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2017-2479: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2017-2480: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2017-2493: lokihardt (Google Project Zero)

Kohta päivitetty 24.4.2017

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.