Tietoja iTunes 12.6:n Windows-version turvallisuussisällöstä

Tässä asiakirjassa kerrotaan iTunes 12.6:n Windows-version turvallisuussisällöstä.

Tietoja Applen suojauspäivityksistä

Suojellakseen asiakkaitaan Apple ei paljasta tietoturvaongelmia eikä anna niistä tietoja tai vahvista niitä, ennen kuin täydellinen tutkinta on tehty ja tarpeelliset korjauspäivitykset tai uudet versiot ovat saatavilla. Viimeisimmät julkaisut on listattu Applen suojauspäivitykset -sivulla.

Lisätietoja turvallisuudesta saat Applen tuoteturvallisuus -sivulta. Voit salata Applen kanssa käydyt keskustelut käyttämällä Applen tuoteturvallisuuden PGP-avainta.

Apple käyttää CVE-ID-tunnuksia mahdollisuuksien mukaan viittaamaan lisätietoihin haavoittuvuuksista.

iTunes 12.6:n Windows-versio

Julkaistu 21.3.2017

APNS-palvelin

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Etuoikeutetussa verkkoasemassa ollut hyökkääjä pystyi seuraamaan käyttäjän toimintaa.

Kuvaus: Asiakasvarmenne lähetettiin salaamattomana. Ongelma on ratkaistu parantamalla varmenteiden käsittelyä.

CVE-2017-2383: Matthias Wachs ja Quirin Scheitle (Technical University Munich (TUM))

Kohta lisätty 28.3.2017

iTunes

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: SQLitessa esiintyi useita ongelmia.

Kuvaus: SQLitessa esiintyi useita ongelmia. Ongelmat on ratkaistu päivittämällä SQLite versioon 3.15.2.

CVE-2013-7443

CVE-2015-3414

CVE-2015-3415

CVE-2015-3416

CVE-2015-3717

CVE-2015-6607

CVE-2016-6153

iTunes

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: expatissa esiintyi useita ongelmia.

Kuvaus: expatissa esiintyi useita ongelmia. Ongelmat on ratkaistu päivittämällä expat versioon 2.2.0.

CVE-2009-3270

CVE-2009-3560

CVE-2009-3720

CVE-2012-1147

CVE-2012-1148

CVE-2012-6702

CVE-2015-1283

CVE-2016-0718

CVE-2016-4472

CVE-2016-5300

libxslt

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: libxslt:ssä oli useita haavoittuvuuksia.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-5029: Holger Fuhrmannek

Kohta lisätty 28.3.2017

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi johtaa mielivaltaisen koodin suorittamiseen.

Kuvaus: Useita muistin vioittumisongelmia on ratkaistu parantamalla muistin käsittelyä.

CVE-2017-2463: Trend Micron Zero Day Initiativen parissa työskentelevä Kai Kang (4B5F5F4B) (Tencentin Xuanwu Lab, tencent.com)

Kohta lisätty 28.3.2017

WebKit

Saatavuus: Windows 7 tai uudempi.

Vaikutus: Haitallisen verkkosisällön käsitteleminen saattoi vuotaa tietoja eri alkuperien kesken.

Kuvaus: Elementtien käsittelyssä esiintyi validointiongelma. Ongelma on ratkaistu parantamalla validointia.

CVE-2017-2479: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2017-2480: lokihardt (Google Project Zero)

CVE-2017-2493: lokihardt (Google Project Zero)

Kohta päivitetty 24.4.2017

Muita kuin Applen valmistamia tuotteita sekä itsenäisiä verkkosivustoja (joita Apple ei hallitse tai joita se ei ole testannut) koskevat tiedot on tarkoitettu vain tiedoksi. Apple ei suosittele tai tue niitä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivustojen tai tuotteiden valikoimasta, suorituskyvystä tai käytöstä. Apple ei vastaa muun valmistajan verkkosivuston oikeellisuudesta tai luotettavuudesta. Internetin käyttöön liittyy riskejä. Pyydä lisätietoja valmistajalta. Muut yritysten ja tuotteiden nimet saattavat olla omistajiensa tavaramerkkejä.